Agenda d'activitats

18-12-19 a 05-01-20

Festes de Nadal al Palau d'Anglesola

DIMECRES 18

18:30h, al pavelló poliesportiu, representació dels “Pastorets”, a càrrec dels alumnes del Col·legi Públic Arnau Berenguer del Palau.

20:30h, a la sala d'actes del local socioculturalcelebració penitencial. Organitzada per la Parròquia de Sant Joan Baptista.

DISSABTE 21

16:30h, al camp de futbol municipal, partit entre CF Palau d’Anglesola – CF Balaguer. Jornada 15 de Segona Catalana grup 5. Els diners recaptats de la cistella aniran destinats a la lluita contra el càncer infantil. Hi haurà torronada gratuïta per tothom.

17:30h, a la Residència Ca la Cileta, Concert de Nadal. A càrrec de la Coral Verge del Lliri de Vilanova de Bellpuig.

DIUMENGE 22

17:30h, al pavelló poliesportiu, primera actuació dels Pastorets. en suport a la investigació contra el càncer infantil.

La Penya Barcelonista informa: després de 15 anys tornen els PASTORETS – Borrego i Carquinyoli – per recaptar Fons per al nou centre SJD PEDIATRIC CANCER CENTER BARCELONA, que permetrà atendre 400 nens a l’any. A Catalunya es diagnostiquen entre 170 i 200 casos nous cada any. Lluitem contra el càncer infantil, “Tots junts és possible!”.

Entrades anticipades fins a exhaurir existències a: Ca l’Alsina, S’Abril, Cal Colau, Bar del poliesportiu i Penya Barcelonista. També a Mollerussa a la Pastisseria Patet i a la Núria Girabet. Entrades limitades al preu de 6€ (per nens fins a 5 anys: 1€). En acabar cada representació hi haurà berenar per a tothom.

Quedarà totalment prohibit entra al pavelló poliesportiu pilotes, patinets,… Tots plegats posem sentit comú, respectem els actors i els veïns de cadira.

 DIMARTS 24

19h, a la plaça Abadia, Llum de Pau. Recull una llum que porta el missatge de pau arreu del món. Organitzat per l'A. E. i G. Lo Merlet.

22:30h, a la sala d'actes del local sociocultural, Missa del Gall amb tots els músics del Palau d'Anglesola que tinguin ganes d'acompanyar els cants. En acabar, torronada popular dins la mateixa sala.

00:30h, al pavelló poliesportiu,  Nadal al Palau. Celebra la Nit de Nadal amb La Tropical, DJ Xavi G i DJ Pare Noel. Organitzat per l'Associació de Jovent del Palau i l'Ajuntament.


DIMECRES 25

12h, a la sala d'actes del local sociocultural, Missa de Nadal. Missa cantada per la coral de l'Associació de Dones del Palau d'Anglesola.

A l'acabar, Dinar de Nadal. Que cap persona gran estigui sola a casa. Obrim el menjador de Ca la Cileta per a la gent gran que el dia de Nadal està sola a casa. Menú: sopa de Nadal, xai al forn amb patata panadera i torrons. Inscripcions gratuïtes a les oficines de l'Ajuntament abans del dilluns 23 de desembre. Places limitades.

DIJOUS 26

17:30h, al pavelló poliesportiu, Tió popular. Des d'infants de 0 anys fins als de 100. Presentat per la Raquel i el Santi, la pubilla i l'hereu del Palau d'Anglesola. Berenar per a tothom i inflables.

DISSABTE 28

17h, dins l'escola de la plaça de la Generalitat, recollida de cartes. Arribada de les patges de Ses Majestats els Reis d'Orient per recollir les cartes dels infants palauanglesolins. Sobretot indiqueu el nom, cognom i adreça completa a la carta per tal que els Reis puguin arribar a cada casa sense problemes.

Durant l'espera, podreu fer una llufa del Dia dels Innocents. Activitat dinamitzada pel Consell de Participació Adolescent.

18h, a la sala d'actes del local sociocultural, Concert de Nadal. Amb la Coral Flor de Lli de Linyola.

DIUMENGE 29

12h, a la sala d'actes del local sociocultural, Festa de la Família. Missa Major presidida per les parelles que s'han casat enguany i les que celebren els 25 i els 50 anys de matrimoni. En acabar, Concert de Nadal a càrrec de la Coral de l'Associació de Dones, juntament amb l'alumnat de música de BellSons del Palau d'Anglesola.

17:30h, al pavelló poliesportiu, segona i darrera actuació dels Pastorets. Borrego i Carquinyoli.

DIMARTS 31

Durant el matí, els Pioners i Caravel·les de l'AEIG Lo Merlet vendran raïm en bosses individuals (1€). Comandes abans del dia 30, trucant o escrivint un WhatsApp al 611 418 599 (Ares) o 698 234 495 (Eduard).

17h, l'Home dels Nassos. Sortida des del pavelló poliesportiu. Busca l'Home dels Nassos i acompanya'l a passejar pel poble. Tindràs una dolça recompensa... El trobaràs acompanyat pel grup Bufalagralla.

21h, al pavelló poliesportiu, Sopar de Cap d'Any. Més Disco-Mega so fins que el cos aguanti i ressopó.

DIJOUS 2 

17:30h, a la biblioteca, manualitat nadalencaVine a fer el teu Rei d'Orient amb material reciclat. Hauràs de portar un tub buit de paper de wc i un tros de de tela (20cmX20cm aprox.).

Activitat gratuïta dirigida a nenes i nens de P3 fins a 6è.
Cal inscripció prèvia a la biblioteca o al correu biblioteca@palaudanglesola.cat. Aforament limitat.

DIUMENGE 5

De 9 a 12h es trobarà l'equip de joves que ajuden a Ses Majestats a preparar la Cavalcada.

17:30h, davant de l'Ajuntament, arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient. A partir de les 17h l'AEIG Lo Merlet vendrà xocolata calenta i coca per fer més suculenta l'espera.

Tot seguit, repartiran els regals per les llars del Palau d'Anglesola i d'arreu del món.




Veure díptic en pdf