Pregons

dimarts 18 de maig

S'incia el període de presentació d'ofertes per l'explotació del servei de bar, manteniment i accés de les piscines municipals per la temporada d'estiu 2021. A la pàgina web de l'Ajuntament hi trobareu tota la informació. Les persones interessades han d'entregar la documentació telemàticament abans del 2 de juny. Per qualsevol dubteu, poseu-vos en contacte amb les oficines de casa de la Vila.

L'Ajuntament informa que aquests dies es reparteix una carta a les bústies per informar del nou sistema de reciclatge. És molt important guardar-la bé, perquè la carta porta un codi personalitzat per cada domicili que servirà per activar el nou funcionament dels contenidors.
Dilluns vinent, a les 19.00 h, hi ha una sessió informativa al pavelló poliesportiu que també es podrà seguir pel canal YouTube de l'Ajuntament. De moment, guardem bé el full. Gràcies!


dilluns 17 de maig

Aquest dijous hi ha donació de sang al pavelló del Palau d'Anglesola, entre les 6 de la tarda i les 10 de la nit. Per fer una donació ordenada cal reservar hora a www.donarsang.gencat.cat o trucant a les oficines municipals. Gràcies per fer possibles aquest gest que salva vides!

divendres 14 de maig

La Parròquia comunica que aquest diumenge, a missa major, es farà la benedicció dels Rams de St. Pere Màrtir i benedicció del terme. Es fara benedicció del terme del Palau d'Anglesola i dels Rams que es portin per posar-los al tros perquè deslliuri de la pedra. Una devoció popular arrelada a la pagesia.

Demà dissabte hi haurà una parada de cireres de l'Emili i l'Ester a la Plaça Generalitat.

L'Ampa de l'escola Arnau Berenguer recorda  que aquest vespre a les 21 h. continua el cicle de xerrades telemàtiques, avui el tema és l'assetjament escolar: EL TRIANGLE DE FOC - ATUREM EL BULLYING. Podeu seguir la xerrada pel canal del YouTube de l'Ampa https://www.youtube.com/channel/UCu2ARMRshgasimA-4OkQZXw. Us hi esperen a tots i a totes.

dijous 13 de maig

El CF Palau informa que aquest dissabte, 2/4 de 7 de la tarda i al camp municipal, juga el derbi contra el Linyola. Última jornada del Torneig de Segona Catalana. S'hauran de seguir tots els protocols anticovid-19.

L'Ajuntament recorda que el pròxim dijous dia 20 de maig es realitzarà la recollida gratuïta dels objectes voluminosos a domicili. Els interessats poden apuntar-se a les oficines municipals fins demà divendres a la 1 del migdia.


dimecres 12 de maig

Del sorteig que va fer l'1 de maig de Mans Unides, hi ha els número premiats 47 i 193 que encara no han estat recollits. Els afavorits truqueu al 973 71 11 60 per anar-los a buscar.

dimarts 11 de maig

L'Ajuntament comunica que a partir de demà 12 de maig, s'iniciaran els tràmits per les concessions dels nínxols de la part nova del cementiri. Les persones interessades en obtenir un nínxol nou han de passar per les oficines municipals o escriure un missatge a ajuntament@elpalaudanglesola.com

D'altra banda, també s'iniciaran el tràmits per posar columbaris al recinte. En cas d'estar-hi interessats, contacteu també amb les oficines municipals.

dilluns 10 de maig

En l'edició d'enguany del Lets Clean Europe hem recollit 400 kg de brossa. Gràcies als infants de cicle mitjà i a les 50 persones que ahir vau deixar el Palau d'Anglesola més net i bonic. Sou exemple de compromís. Que sapiguem mantenir-ho així durant molt temps.

divendres 7 de maig

Es comunica la defunció de Conchita Roure Clavera. No hi haurà tanatori. La cerimònia serà íntima per la familia.

divendres 7 de maig

Aquesta tarda encara podeu visitar l'exposició de Josep Carner, a la Biblioteca Josep Pont i Gol. Entre les 5 i 2/4 de 8, última oportunitat per conèixer la vida i obra del "príncep dels poetes".

L'ONG Mans Unides comunica que els guanyadors dels lots, poden recollir-ho avui entre 5 i 8 de la tarda, a la rectoria, entrant pel carrer Fossa Vell. Felicitats als guardonats i moltes gràcies per la participació d'establiments i veïnat.

Diumenge a les 9 del matí s'organitza un taller sobre la problemàtica dels plàstics al pavelló poliesportiu. Després, a dos quarts d'onze, hi ha una recollida de brossa entorn el poble. Cal fer inscripció prèvia a la web www.emplauelpalau.cat És gratuïta. Gràcies pel temps dedicat a fer més bonica la nostra vila.

La Penya Barcelonista comunica que demà dissabte a les 16:15 de la tarda, obrirà la seu social per a poder veure el partit de Lliga. Cal que vingueu amb mascareta.

dimarts 4 de maig

Des de Mans Unides recorden, en relació a la rifa celebrada el passat 1 de maig, que podeu trobar la informació del números premiats als establiments del poble. La recollida dels lots premiats es farà el dimecres 5, dijous 6 i divendres 7 de maig, de 5 a 8 de la tarda, a la Rectoria, entrant per la porta lateral del carrer del Fossar Vell. També indicar que s'han recollit 730 € pel projecte d'aquest any 2021. S'agraeix la col·laboració.