Pregons

divendres 2 de juny

Aquest diumenge, al Palau d'Anglesola, celebrem el 2n Carrilet Fest, el Festival Familiar del Pla d'Urgell. Des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, gaudim en família d'espectacles, concerts, tallers, jocs i foodtrucks. Tota la festa tindrà lloc al voltant del pavelló poliesportiu. Podeu consultar el programa sencer al web carriletfest.cat i treure les entrades a emplauelpalau.cat     Aquest diumenge, xalem en família!

Demà a partir de les 9 del matí i al cantó de la prada del bus, hi haurà la parada de cireres de l'Ester i l'Emili.

Es fa saber que fins el 12 de juny estarà exposada al públic a les Oficines de Casa de la Vila la inscripcicó al cens electoral per a les eleccions generals, a efectes de consulta i reclamacions.


dimecres 31 de maig

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola i l'Aula Universitària conviden a tothom a la presentació del nou llibre de l'historiador Albert Velasco, "A la recerca de l'obra perduda", que tindrà lloc al Local Sociocultural, aquest dijous 1 de juny a les 7 de la tarda.

La Llar de Jubilats juntament amb el cos de Mossos d'Esquadra, organitza una xerrada el proper dia 6 de juny a les 5 de la tarda a la Sala d'Actes del Local Sociocultural, sobre la seguretat a les xarxes, caixers d'entitats bancàries i altres. Degut a l'interès de la xerrada serà oberta a tothom.

Futsal Palau organitza la Rua dels Campions el proper dissabte 3 de juny a les 6 de la tarda. Les inscripcions al correbars i al sopar es pot fer a través del següent formulari: http://forms.gle/J7FN74FbhhjFhYpA8


dimarts 30 de maig

Ja teniu la polsera del Carrilet Fest? Aquest diumenge el Palau d'Anglesola s'omplirà de concerts, jocs, tallers... per gaudir en família. Programa i entrades disponibles a emplauelpalau.cat i a les oficines municipals.

La Comissió del Carrilet Fest busca voluntaris per ajudar a tirar endavant la festa del diumenge. Les persones interessades poden omplir l'enllaç penjat a les xarxes del Carrilet Fest o trucar a les oficines municipals.


dijous 25 de maig

LA PISTA DE PÀDEL A PUNT. JA POTS JUGAR-HI GRATUÏTAMENT!

Què he de fer per reservar pista de pàdel al Palau d'Anglesola de forma gratuïta?

1. Descarrega't l'App "ReservaPlay" a través del teu mòbil https://play.google.com/store/apps/details?id=softneos.sportssuite o ves a https://dakirolpadel.reservaplay.cat/login des de l'ordinador.

2. Dona't d'alta com a usuari/a per accedir-hi.

3. Mira quines hores hi ha disponibles i escriu un WhatsApp amb el dia i hora que vols reservar al telèfon 660 990 389 (Dakirol Pàdel).

4. Et contestarem amb un codi de 4 dígits que cal introduir a la pista per obrir les portes i la llum (en cas que sigui necessari).

5. Una vegada acabeu, tanqueu les portes (la llum s'apagarà automàticament).

Promoció gratuïta fins al diumenge 18 de juny

Promoció per les persones empadronades al Palau d'Anglesola