Pregons

dimecres 29 de juny

Aquest diumenge dia 3 de juliol tindrà lloc la festa de cloenda del passaport Edunauta, de 2/4 de 11 a les 12 del migdia, a la plaça 1 d'octubre de 2017. Porta el passaport i rebràs un diploma per la teva participació. També hi haurà paradetes a càrrec dels infants amb productes fets per ells mateixos.

Si voleu fer paradeta aquí teniu l'enllaç: 

https://forms.gle/fNWDiLEWfQgdpuBS9

------------------------------------

L'Ajuntament comunica que demà dijous dia 30, a les 19h, hi haurà sessió pública de ple ordinari a la sala d'actes de Casa de la Vila. El Ple també es podrà seguir pel canal de You Tube de l'Ajuntament.

dimarts 28 de juny

Es recorda que el termini per demanar les beques del menjador de l'escola s'acaba el proper dia 30 de juny. Cal sol·licitar-les al Consell Comarcal del Pla d'Urgell.


Avui, 28 de juny, és el Dia Internacional pels Drets del col·lectiu LGTBI. A 2/4 de 8 del vespre, a la biblioteca Josep Pont i Gol, es llegirà la declaració institucional. Podreu participar en la creació d'un mural reivindicatiu  i recollir el domàs "Iguals en la diversitat" per penjar al balcó de casa.

dimarts 28 de juny

Ha mort a Barcelona, Maria Montserrat Llorens Serrano a l'edat de 91 anys.       

El seu enterro i funeral serà demà dimecres a 2/4 de 12, a l'església parroquial del Palau.

La difunta serà a la sala de vetlla municipal, aquesta romandrà oberta avui de les 6 de la tarda a les 9 del vespre i demà des de les 10 fins a l'hora del seu enterrament.

diumenge 26 de juny

Atenció, ha mort Emelina Muñoz Izquierdo, més coneguda com la mare de la Montserrat Meseguer Muñoz, veïna de l'Avinguda Pau Casals, 50.

El seu enterro i funeral serà demà dilluns a les 12 del migdia a l'església parroquial del Palau d'Anglesola.

El tanatori romandrà obert aquesta tarda, de les 5 a les 9 de la nit.

I demà de les 9 del matí fins a l'hora del seu enterrament.


dijous 23 de juny

A PARTIR DE D'AVUI DIA 23 DE JUNY DE 2022 I FINS AL 3 DE SETEMBRE DE 2022 LES EXPEDICIONS DEL SERVEI REGULAR PASSARÀN A LES DE HORARI ÈPOCA NO ESCOLAR

 -SERVEIS PALAU - LLEIDA

SORTIDES DE PALAU A LLEIDA: 7:25, 10:15, 12:15, 15:10, 18:30.

SORTIDES DE LLEIDA A PALAU: 8:50, 11:00, 13:15, 16:00, 19:30.

 

-SERVEIS PALAU - MOLLERUSSA

SORTIDES DE EL PALAU A MOLLERUSSA: 9:35, 11:35, 13:50, 16:40, 20:10.

SORTIDES DE MOLLERUSSA A EL PALAU: 7:20 (ESTACIÓ AUTOBUSOS), 10:00 (ESTACIÓ AUTOBUSOS I PARADA ALBADA), 12:00  (ESTACIÓ AUTOBUSOS I PARADA ALBADA), 15:05 (ESTACIÓ AUTOBUSOS), 18:15 (ESTACIÓ AUTOBUSOS I PARADA ALBADA),

 

RECORDEU QUE ES OBLIGATORI EL ÙS DE LA MASCARETA A BORD DEL AUTOCAR

 

A PARTIR DEL DIA 5 DE SETEMBRE DE 2022 TORNAREM A REALITZAR TOTES LES EXPEDICIONS D’ÈPOCA ESCOLAR

 

Per mes Informació podeu consultar la nostra pagina web: salviabus.com o trucar al 973 28 24 67.


---------------------------------

La llar de jubilats comunica que aquest diumenge dia 26, a les 6 de la tarda i al local sociocultural, es projectaran uns vídeos dels anys 80 d'escala Hi-Fi i de la cursa de carretons. Sempre és bo recordar i veure cares conegudes.

dimecres 22 de juny

Ja tenim aquí un nou número  de la Revista Avenç. A les vostres bústies i a les botigues trobareu la revista que recull les activitats de primavera del nostre poble .

Fes poble, viu l'Avenç!

Recordem que demà no estan permeses les fogueres particulars. N'hi ha una de popular autoritzada a l'esplanada de vora el pavelló. Hi podeu portar material per cremar. Que la nit màgica d'estiu sigui segura i respectuosa amb veïns i mascotes.

El consultori mèdic comunica que demà dijous, de 8 a 11 del matí, hi haurà servei d'infermeria i visita mèdica. A partir d'aquesta hora us podeu dirigir al cap de Mollerussa

dilluns 20 de juny

Aquest divendres celebrarem la Revetlla de Sant Joan. Si encara no teniu feta la reserva del sopar, podeu entrar a la web emplauelpalau.cat o passar per les oficines municipals, entre 8 i 3 del migdia, a tot estirar fins demà dimarts.

Avui es tanquen les preinscripcions del programa FET A JOVA, el voluntariat d'estiu per a nois i noies del Palau d'Anglesola. Encara hi ha moltes setmanes amb places disponibles. Trobareu l'enllaç per inscriure-us a la web emplauelpalau.cat

divendres 17 de juny

Demà dissabte a la Plaça Generalitat, hi haurà la parada de la Cristina amb tota classe de fruita i verdura.

Ahir es va declarar un petit incendi a tocar del camp de motocròs. Davant l'onada de calor extrema i la sequera del paisatge, siguem molt responsables amb les cendres de les barbacoes, amb l'ús de petards, en llençar burilles enceses... Ens hi juguem el patrimoni i no ens podem permetre tensar més els recursos d'extinció que treballen arreu del país.

El Cos d'Agents Rurals informa que de cara a la revetlla de Sant Joan no s'autoritzaran fogueres particulars. Hi haurà una foguera col·lectiva a l'esplanada de vora el pavelló. S'hi poden portar estris per cremar a partir del dimarts.

Dilluns vinent, dia 20 de juny, a partir de les 8 del matí, no es podrà aparcar als carrers Canal i Canalet perquè es desbrossarà l'herba del canal. La Comunitat General de Regants dels Canals d'Urgell no es fa responsable dels desperfectes que es puguin ocasionar als vehicles mal estacionats.

L'AMPA informa dels horaris de demà: la recollida de tiquets per la Holi Party tindrà lloc a les 17.30 h. La Festa Holi Party serà a les 18.30 h. I el sopar se servirà a les 21.30 h. Us hi esperem a tots!

dijous 16 de juny

Aquest dissabte s'obren les piscines municipals. L'horari de bany és de les 11 del matí a les 8 del vespre. Per poder accedir-hi cal retirar l'abonament a les oficines municipals o, si teniu la targeta de l'any passat, recarregar-la a la web emplauelpalau.cat

Ja es poden adquirir els tiquets del sopar de la revetlla de Sant Joan sigui entrant a emplauelpalau.cat, sigui a les oficines de Casa de la Vila.

dimecres 15 de juny

L'Ajuntament comunica que demà dijous, a les 9 del vespre hi haurà Ple Extraordinari telemàtic que s'emetrà en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament.