Agenda d'activitats

07-03-20 a 05-04-20

Actes i activitats del mes de març de 2020

ACTES AMB POSSIBLES ANUL·LACIONS O AJORNAMENTS PER EVITAR CONTAGIS DEL CORONAVIRUS. Seguiu l'actualitat del poble per saber totes les novetats. 

Gràcies per la comprensió. Disculpeu les molèsties.


Què fem aquest març al Palau d'Anglesola?

DISSABTE 7

12.00h Partit prebenjamins entre Pla Urgell CE “B” i Escola F. Pinyana CE “A”. Camp municipal de futbol.

16.30h Cinefòrum amb la pel·lícula “ Viaja al cuarto de una madre ”. En finalitzar, celebració del Dia de la Dona Treballadora amb coca i xocolata pels assistents. Sala d’actes del Local sociocultural. Ho organitza: l’Associació de Dones del Palau d’Anglesola.

DIUMENGE 8

Dia Internacional de la Dona

11.30h Taller per a infants i espectacle itinerant amb una pinzellada feminista a càrrec de la Colla Trontolla

Exposició de “La Dona que més admiro” amb les fotografies o dibuixos que portaran els infants de l’escola. Si hi vols participar, també podràs fer-ne allí mateix!

12.30h Música en directe a càrrec de l’Ares Marí i el Pau Talarn + Vermut feminista a càrrec de les Trucs de l’AEiG Lo Merlet. En acabar, lectura del Manifest del Dia de la Dona per part de les pubilles del Palau. Lloc: entorn de l’ermita de Sant Roc. Ho organitzen: la Comissió Lila i les Trucs de l’AEiG Lo Merlet.

 


DIMECRES 11

20.00h Pregària de la Comunitat a càrrec de l’Agrupació Parroquial. 1r pis local sociocultural.

DIJOUS 12

20.00h Ple municipal a l’Ajuntament. El podeu seguir en directe al YouTube de l'Ajuntament.

DIUMENGE 15

10.00h Tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Anglesola i Vila-sana. Camp de bitlles.

DIMARTS 17

De les 18.00 a les 19.00h, l’Associació de Dones cobrarà la sortida per anar a Mollerussa (visita museu casa Canal i berenar). Preu: 5 € (sòcia) i 7 € (no sòcia). Obert a tothom!

DIVENDRES 27

20.00h Presentació del llibre "Els Girona. La gran burgesia catalana del segle XIX" a càrrec de l’autora, la historiadora bell-lloquina Lluïsa Pla i Toldrà . Descobrirem la família que va creure en la modernització de Catalunya (va fer possible el tren Barcelona-Saragossa, el Canal d’Urgell...) tot degustant els vins del Castell del Remei, colònia creada pels Girona. Presentació a càrrec de Vidal-Vidal, escriptor i articulista. Biblioteca municipal. Ho organitzen: Comissió de Cultura

DISSABTE 28

15.30h 3r Campionat de Botifarra Àngel Olaran. Inscripcions prèvies trucant al 973 60 10 97 oficina del Centre d’Iniciatives Solidàries o a les mateixes oficines de l’Ajuntament. Sistema de joc Suís, 5 partides tothom. Es prega puntualitat. Preu: 20 € per persona. Pavelló poliesportiu. Ho organitza: Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran.

DIUMENGE 29

26è Cros Vila del Palau d’Anglesola

A partir de les 9.00h i durant tot el matí se celebrarà el cros escolar obert a tothom que hi vulgui participar. Lliurament de premis del concurs de dibuix de l’alumnat de l’escola Arnau Berenguer. S’amenitzarà amb parc d’inflables, bar i terrassa. Zona esportiva del parc de salut. Ho organitza: l’AMPA de l’escola Arnau Berenguer.

10.00h Partit entre el Veterans del CF Palau d'Anglesola i els Veterans de Gardeny - Llívia. Camp de futbol municipal.


Unes polseres úniques.

Ja teniu la nova polsera solidària de la lluita contra el càncer? El disseny és únic, amb l’skyline del Palau inclòs, i l’objectiu de la venda, una necessitat. En podeu adquirir als establiments del Palau d’Anglesola. Si podeu ajudar a vendre’n als companys de feina, amistats truqueu al 639813967.

100 anys del club de futbol.

Amics i aficionats del futbol, el diumenge 5 d’abril el club palauanglesolí celebrarà el seu centenari. Records, moments, sorpreses i un bon dinar al celler modernista de la Cooperativa de Sant Roc. Reserveu la data.

Benestar animal.

La Comissió de Medi Ambient ha dut a terme una primera actuació per controlar els gats de carrer, concretament a les colònies del nucli antic. Un total de 13 gats han estat capturats, esterilitzats i retornats al medi. La mesura, desenvolupada amb la col·laboració dels alimentadors, pretén controlar-los, eliminar molèsties i reduir riscos sanitaris.

Amics dels Animals.

Arran de la xerrada “Fem-ho bé! Siguem responsables dels nostres gats i gossos” del Jordi Domènech, s’ha creat el grup d’Amics dels Animals del Palau d’Anglesola. Les persones interessades podeu contactar amb l’Eva -680.286.663- o escriure a ajuntament@elpalaudanglesola.com

Per Carnaval tot s’hi val.

La Comissió de Festes celebra el bon ambient de disfresses que es va viure durant el Carnaval. Felicitar a tothom, petits i grans i comparses que van participar al concurs, amb moltes hores de preparació de la disfressa i de la posada en l’escena. També volem fer menció als membres del jurat, representants d’entitats, que hi van col·laborar.

Concurs de Cassoles.

Volem recuperar l’elaboració de la cassola a l’aire lliure, amb l’ambient d’anar fent xup-xup tot el matí. Animeu-vos a fer colla, enredeu a qui li agrada més remenar la cassola, i el diumenge 15 celebrarem el primer concurs de cassoles del Palau.

Ajornament procés d'elaboració de l'ordenança de civisme.

Els infants de primària de l’escola Arnau Berenguer sumen 350 aportacions a l’ordenança de civisme. Això són 350 mirades i moltes propostes. Per això, ens deixem més temps per recollir-les bé. Informarem dels propers passos a la web http://www.elpalaudanglesola.com/civisme.html



Veure en pdf