Actualitat online

Projecte dels carrers del Palau d'Anglesola

 

Som un grup d'estudiants d'Educació Primària de la Universitat de Lleida que, juntament amb l'Associació de Dones del Palau, estem realitzant un projecte de l'assignatura de Geografia i Història al nostre poble, el Palau d'Anglesola.

El tema principal del nostre projecte és l'existent diferència entre el nombre de carrers que porten nom d'home i els que porten nom de dona. Partint d'aquí, ens vam plantejar si realment tenia sentit que els noms dels carrers fossin de persones emblemàtiques però, alhora, probablement desconegudes per als habitants del poble. També ens vam plantejar si no hi havia més dones que haguessin contribuït al nostre poble o a la nostra comunitat autònoma d'una manera prou significativa com per tenir el reconeixement d'un nom de carrer.

Us adjuntem també un vídeo per tal que es pugui entendre millor el motiu del nostre projecte.

Així doncs, ens agradaria que els/les habitants del Palau poguessin transmetre, a partir de les entitats, el nom de la DONA que creguin que mereix tenir un carrer al seu nom al nostre poble. Si és possible, us agrairíem que aquest nom anés acompanyat d'una breu explicació que argumenti el motiu de la vostra decisió. 

Si us plau, contesteu aquest formulari ABANS del dia 9 de maig! - https://forms.gle/UshDhqEMifV4KodP9

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, esperem resposta i participació!

Raquel Tomàs, Mireia Manasanch, Ester Barber, Carla Prat, Ariadna Jené, amb el suport de l'Associació de Dones del Palau i la Comissió Lila