Actualitat online

OBRIM PORTES DE LA NOVA ESCOLA

Fa quatre anys ens vam proposar unificar l'escola i ampliar-la, assumint el compromís d'acomplir un projecte llargament reivindicat per famílies i mestres. Avui celebrem que tenim les portes obertes i tot l'alumnat del Palau d'Anglesola compartirà, per molts anys, un mateix espai educatiu. Aquest camí no ha estat pas fàcil: la, canvis a les conselleries d'Educació, augment de preus per conflictes bèl·lics... Però davant els problemes s'han cercat complicitats per anar encaixant peces i, finalment, s'ha arribat a la meta.

L'edifici ha quedat preciós i amb la mateixa lluminositat que entra per totes bandes, és moment d'agrair els qui han fet possible l'obra: departament d'Educació, que mitjançant un conveni ha confiat en l'Ajuntament per emprendre el projecte; Lluís, Jorgina, Maria, Marc i Jacint, arquitectes palauanglesolins que van endreçar els espais abans de començar, pensant en el poble sencer i el seu futur, d'ells neix el Complex Sant Roc; el Col·legi d'Arquitectes de Lleida per l'assessorament en el concurs que va facilitar la presentació de mig centenar de propostes; la Teresa, el Ramon i l'Aroa, per escollir la millor opció; la Marta del Departament d'Obres, per acompanyar tot el procés i cuidar els detalls, com si fos casa seva; al David i el Carlos, directors de les obres, implicats a fons perquè tot anés endavant, superant els obstacles amb actitud positiva; l'empresa constructora, Romero Polo, i en concret el Pere, l'Àgueda i el Carlos, bons professionals i excel·lents persones, dedicades amb cos i ànima al treball; la brigada, sempre a punt per ajudar a les verdes i a les madures; els pares i les mares de l'AFA que s'han entregat amb cor i ànima per moblar les aules i passadissos.

Ens quedem amb l'expressió espontània d'una alumna d'Infantil que ha deixat captivat el president Pere Aragonès, i la consellera Anna Simó: "en una escola tan bonica només hi poden passar coses boniques!"