Actualitat online

Nou Ajuntament del Palau d'Anglesola

El dissabte 17 de juny de 2023 a les 12:00 hores i a la sala de plens de l'ajuntament va tenir lloc el Ple d'investidura del nou Ajuntament del Palau d'Anglesola per a la legislatura 2023-2027.

Amb la sala plena i amb una vintena de llars mirant-ho per internet es va celebrar el ple de constitució del nou consistori municipal de la nostra vila. El Francesc Balcells i Teixidó segueix d'Alcalde del nostre consistori gràcies a la majoria aconseguida pel seu equip. L'acompanyaran 7 regidores/s més del seu grup -"Ara el Palau, Acord Municipal"- i 3 regidores/s de l'altre grup: "Palau Endavant. Ara Pacte Local".

Gràcies pel servei al nostre municipi a les persones que deixen el consistori i donem la benvinguda a les noves incorporacions. El proper pas és el ple d'aprovació del cartipàs on si especificarà el full de ruta de la nova etapa destacant-hi el repartiment de regidories.

Recordem que els resultats oficials de les eleccions municipals 2023 del Palau d'Anglesola celebrades el diumenge, 28 de maig de 2023, van ser els següents:

  • Candidatura "Ara el Palau, Acord Municipal": 806 vots, li corresponen 8 regidores/s
  • Candidatura "Palau Endavant, Ara Pacte Local": 317 vots, li corresponen 3 regidores/s