Actualitat online

El Palau d'Anglesola s'omple de gòspel

Mig centenar de cantaires, vinguts d'arreu de la geografia catalana, han participat de la 5a edició de la Veu del Palau, un taller de gòspel celebrat aquest cap de setmana al Palau d'Anglesola.

El repertori de mantres va centrar els assajos del divendres i també el concert que va tenir lloc al vespre a l'església parroquial de St. Joan Baptista. El gòspel sistèmic i una fusió de gòspel i flamenc van omplir el programa de dissabte, que culminà en un concert a la fresca, a les piscines municipals.

Aquest format, anomenat La Veu del Palau, s'acaba avui diumenge de manera més distesa, cuidant la convivència entre els participants, un objectiu tan important com els assajos i els concerts.

Durant aquests dies, han passat pel Palau d'Anglesola tres directors: la Sonia Moreno, el Nacho Melús i la Tery Lazar.

S'han celebrat cinc edicions d'aquests tallers, tres d'estiu i dos pels volts de Nadal. Aquesta edició del 2024 destaca per ser la que ha acollit més participants. També és l'any en què hi han participat més directors de corals d'arreu del país. Han fet cap al Palau d'Anglesola directors que dinamitzen cors de Bellvís, Cervera, Tremp, la Vall Fosca, Lleida, Barcelona, Badalona...

Al Palau d'Anglesola hem tastat que vibrant plegats amb la música es pot transformar el món.