Actualitat online

El Palau d'Anglesola ha obtingut el Segell InfoParticipa 2022

El Segell InfoParticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals. Avaluen la informació pública dels ens locals des de la perspectiva que aquesta permeti a la ciutadania conèixer quin són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast. En el cas del municipi del Pla d'Urgell, s'ha avaluat les dades de la web www.elpalaudanglesola.com

Es tracta d'una marca de qualitat que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

El Palau d'Anglesola va aconseguir el guardó el 2019 i ara l'ha revalidat amb una puntuació del 81%, essent el municipi de menys de 5000 habitants més ben valorat de la demarcació de Lleida.
Les dades del 2022 es poden consultar al mapa www.infoparticipa.com

El dia 20 de març de 2023, a les 17:00 hores, a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB tindrà lloc l'entrega dels guardons.