Actualitat online

El Palau d'Anglesola escollida vila educadora

La Fundació Jaume Bofill ha escollit els municipis d'Olot, Viladecans i el Palau d'Anglesola per acompanyar-los i formar-los en l'Educació 360 el curs vinent.

Aquestes localitats van participar de la Crida Currículums de Ciutat, convocada per la mateixa Fundació, un espai per avançar en la construcció de municipis educadors a partir del treball per competències. Després de les sessions amb experts educadors del país, i també amb connexions amb altres experiències educadores reeixides d'arreu del món, els 10 territoris participants havien d'elaborar un Pla de Treball per aplicar el curs vinent, el 2023/24.

Els Plans seleccionats comptaran amb un acompanyament individualitzat. En el cas del Palau d'Anglesola es proposa dissenyar activitats al llarg de l'any en clau competencial, partint de l'autodiagnosi i basant-se en un coneixement exhaustiu dels agents i les oportunitats de l'entorn.

Des de fa 4 anys que hi ha una Comissió d'Educació 360 en aquest municipi plaurgellenc, que treballa perquè totes les persones del poble puguin créixer i aprendre al llarg de la vida i en diversos espais, procurant, a més, que ningú quedi al marge.