Actualitat online

Agro-Llobera Palau Night Run, tret de sortida de les cites atlètiques

L'Agro-Llobera Palau Night Run, organitzada per la Comissió de la Cursa de Sant Blai, realitzada el dissabte 3 de juliol al vespre, ha estat la primera cursa del circuit de la Lliga de Ponent celebrada de manera presencial després d'aquests llargs mesos d'aturada per culpa de la COVID-19.

La cursa ha comptat amb 250 atletes dels quals l'Adam Maijó Frigola s'ha endut el podi amb un temps de 30:28. Ben a prop seu han entrat el Xavi Badia (30:30) i l'esportista local Ricard Pastó i Llobera (30:41). En la categoria femenina, el primer lloc ha estat per la Núria Tilló i Prats (35:55), seguida per la Rosamari Carulla Argilés (39:19) i l'Eva Ribalta i Ferrer (40:22).

Palau-Night-Run-al-Palau-d-Anglesola-Dissabte-3-de-juliol-de-2021


La carrera s'ha desenvolupat pels carrers del polígon del Palau d'Anglesola, un recorregut 100% asfalt i 100% pla. Tots han rebut un lot de productes de qualitat de la vila del Palau d'Anglesola.

El tret de sortida l'ha donat la palauanglesolina Elena Llobera i Miró, recent campiona de Catalunya de salt de longitud. També ha estat l'encarregada d'entregar els trofeus, al costat de l'hereu i la pubilla del poble.

La Sant Blai és una prova organitzada per l'Ajuntament del Palau d'Anglesola i el Club Esportiu de la mateixa població. Compta amb l'empresa Agro-Llobera com a patrocinador principal i també rep el suport de petites empreses i comerços de la comarca del Pla d'Urgell.

Cal destacar que és el primer cop que s'organitza a l'estiu. S'han realitzat 5 edicions de la Sant Blai, coincidint amb la Festa Major d'hivern del municipi plaurgellenc. La darrera fou el 2020 amb una xifra rècord de participants: 710 atletes. La pandèmia no va permetre organitzar la convocatòria al gener, i en contrast amb la temperatura d'aquell mes, s'ha convocat ara en ple estiu gràcies a la millora de la situació sanitària. Val a dir que la marinada va afavorir un bon vespre, malgrat no va permetre les millors condicions pels atletes. 

La comissió ja treballa per la següent cita atlètica, el gener del 2021, confiant que sigui enmig de plena normalitat.

Cartell-Palau-Night-Run-xxss