Agenda d'activitats

04-12-19 a 02-01-20

Actes i activitats del mes de desembre de 2019

DIMECRES 4

De les 10 a les 12h i de les 18 a les 19h, a la Llar de Jubilats, pagament d’entrades per assistir el dia 27 de desembre al CONCERT DE VALSOS a l’auditori.

DISSABTE 7

Al local de la Penya del Barça s’organitzen els actes següents:

19:45h, l’Assemblea de socis

20:30h, sopar gratuït per a tots els socis de la Penya

21h, partit Barça-Mallorca

DILLUNS 9

19h, al local sociocultural, l’Associació de Dones organitza un taller de “Llums de Nadal” a càrrec del sr. Sebastià Garralón. Es faran figures lluminoses que després serviran per ornamentar el nostre poble. Gratuït i obert a tothom!

DIMECRES 11

21:15h, al pavelló poliesportiu, “Acompanyem els adolescents i joves del Palau d’Anglesola”. Trobada-xerrada oberta a pares i mares de nois i noies de 12 a 18 anys.

DIJOUS 12

20h, al local sociocultural, xerrada per parlar de la “Gestió sostenible i respectuosa de l’arbrat del Palau d’Anglesola” a càrrec del paisatgista sr. Joan Arandés.

DIVENDRES 13

10h, missa a l’ermita de Santa Llúcia. En sortir, esmorzar popular davant de l’ermita.

19h, al pavelló poliesportiu, l’Associació de Dones del Palau organitza la celebració de Santa Llúcia i la col·lecta per a la Marató de TV3, amb berenar gratuït per a les associades i marits. A continuació hi haurà l’actuació del Cor Banaha de Bellvís.

DISSABTE 14

16:30h, a la biblioteca, reunió del Grup de Lectura (organitza l’Associació de Dones).

DIUMENGE 15

10h, a la pista de bitlles, tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Anglesola i Vilanova de Bellpuig.

17:30h, a la sala d’actes del local sociocultural, berenar de Nadal de la Llar de Jubilats. Inscripcions: els dies 5 i 9 de desembre de 10 a 12h i de 16 a 18:30h a la Llar. Preu: 7€/soci.

DILLUNS 16

17:45h, a la biblioteca, l’hora del conte. Inscripcions, fins al 13 de desembre, presencialment a la Biblioteca o al correu electrònic: biblioteca@palaudanglesola.cat. Places limitades.

DIMARTS 17

De les 18 a les 20h, al local sociocultural, l’Associació de Dones farà les inscripcions de la sortida al Centre Comercial “Puerto Venecia” a Saragossa. “De rebaixes!!!” (el dia 11/01/2020). El dinar va a càrrec de cadascú. Preu (autocar): 15€ sòcies i 17€ no sòcies.

DIMECRES 18

18:30h, al pavelló poliesportiu, representació dels “Pastorets”, a càrrec dels alumnes del Col·legi Públic Arnau Berenguer del Palau.

DIJOUS 19

20h, a la sala de plens de l'Ajuntament, sessió ordinària del Ple municipal de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola. Es pot seguir pel canal de YouTube del consistori.

DISSABTE 21

16:30h, al camp de futbol municipal, partit entre CF Palau d’Anglesola – CF Balaguer. Jornada 15 de Segona Catalana grup 5 (1). Els diners recaptats de la cistella aniran destinats a la campanya de la Penya per lluitar contra el càncer infantil. Hi haurà torronada popular gratuïta per tothom.

DIUMENGES 22 I 29

17:30h, al pavelló poliesportiu, “ELS PASTORETS” en suport a la investigació contra el càncer infantil.

La Penya Barcelonista informa: després de 15 anys tornen els PASTORETS – Borrego i Carquinyoli – per recaptar Fons per al nou centre SJD PEDIATRIC CANCER CENTER BARCELONA, que permetrà atendre 400 nens a l’any. A Catalunya es diagnostiquen entre 170 i 200 casos nous cada any. Lluitem contra el càncer infantil, “Tots junts és possible!”.

Entrades anticipades a partir del 10 de desembre i fins a exhaurir-les a: Ca l’Alsina, S’Abril, Cal Colau, Bar del poliesportiu i Penya Barcelonista. Entrades limitades al preu de 6€ (per nens fins a 5 anys: 1€). En acabar cada representació hi haurà berenar per a tothom.

Quedarà totalment prohibit entra al pavelló poliesportiu pilotes, patinets,… Tots plegats posem sentit comú, respectem els actors i els veins de cadira.

 DIJOUS 2

17:45h, a la biblioteca, hi haurà un taller de reciclatge. Caldrà fer les inscripcions, abans del 30 de desembre, a l’Ajuntament o la Biblioteca (presencialment o bé al correu electrònic: biblioteca@palaudanglesola.cat.

NOTA: els actes de les Festes Nadalenques sortiran en un programa per separat. Els podeu consultar, de moment, a l’agenda.

(1) La data i hora del partit del CF Palau d’Anglesola pot variar. Confirmeu horaris a la web del CF Palau d’Anglesola cfpalauanglesola.tk.

EIXAMPLEM LA MIRADA

El Daniel Gabarró ens convidà a aceptar la realitat, aceptar els altres i, a partir d’aquí, implicar-nos per créixer i ser millors persones. Podeu recuperar la xerrada al canal de YouTube de l’Ajuntament.

LES 5 “R”

Reduir la brossa del Palau d’Anglesola, amb la Recollida de 350 kg d’escombreries de la banqueta, parcel·les i parcs en un parell d’hores. Reciclar-les. Recuperar articles en desús que s’han venut a les 11 parades del #PalauBlackSunday. Reutilitzar envasos i omplir-los de detergent ecològic, per Reduir el plàstic. I tot per Repensar quin model de societat volem, quin estil de consum, quin poble. Gràcies a les persones que amb la seva iniciativa mouen alternatives!

CIVISME? DIGUIS LA TEVA

Com volem que sigui la convivència al Palau d’Anglesola? Què és el que et molesta més del que passa al poble? Tens propostes per millorar el civisme? Fem-ho entre totes i tots: civisme@elpalaudanglesola.com

Veure en pdf