Agenda d'activitats

09-02-20 a 01-03-20

Actes i activitats del mes de febrer de 2020

DIUMENGE 19

10h, al camp de futbol municipal, partit entre Veterans CF Palau d’Anglesola – Veterans de Bellpuig.

16h, al camp de futbol municipal, partit entre CF Palau d’Anglesola – CF Solsona Jornada 20 de Segona Catalana grup 5.

DIMARTS 11

De les 10 a les 20h, al 1r pis del local sociocultural, es cobraran les entrades per anar a l'Auditori el dia 10 de maig a veure l'obra "El pare de la núvia... i potser el nuvi" interpretada pel Joan Pera. Preu entrada + autocar: 38€. Organitzat per l'Associació de Dones.

DIJOUS 13

20h, al local sociocultural, Fem-ho bé! Siguem responsables dels nostres gats i gossos. Xerrada de Jordi Domènech, president dels Amics dels Animals del Segrià. Organitzat per la Comissió de Medi Ambient.

DIVENDRES 14

18h, al local sociocultural, Xerrada/taller "La dona invisible. Sigues tu. Retroba't". Per acceptar-nos i realçar les nostres virtuds. Saber quina és la nostra tipologia i què fer per potenciar-la. Amb truc i consells personalitzats. Organitzat per l'Associació de Dones.

DISSABTE 15

18:15h, a la piscina de Mollerussa, Fase intercomarcal de natació. Trofeu Diputació. Organitzat per l'AE Natació del Palau d'Anglesola.

DIUMENGE 16

10h, a la pista de bitlles, tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Anglesola i Anglesola.

DILLUNS 17

17:30H, a la Biblioteca, l'hora del conte amb "Lo Parrot el bandoler". A càrrec de la seva autora Txell Giné. Inscripcions fins al 14 de febrer a la mateixa biblioteca o a biblioteca@palaudanglesola.cat Places limitades. Organitzat per la Comissió de Cultura, el Casal-popular l'Arreu, la Biblioteca i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


DIVENDRES 21

20h, a la biblioteca, Vespre negre de novel·la i xocolata negra amb Ramona Solé, escriptora, i el mestre xocolater Xavi de "La Casa Dalmases" de Cervera. Inscripció prèvia, fins a esgotar places limitades a la mateixa biblioteca. Preu: 5€. Organitzat per la Biblioteca i la Comissió de Cultura.

DISSABTE 22

Carnestoltes (programa a part)



DIUMENGE 23

16h, a la plaça Major, Control de colònies de gats. Control de les colònies de gats de carrers del Palau d'Anglesola. Tarda de captura, esterilització i retorn. Ens ajudes? Organitzat per la Comissió de Medi Ambient.

DIJOUS 27

De les 17 a les 21h, al local sociocultural, Donació de sang. Cal un document identificatiu oficial i no anar-hi en dejú. Organitzat pel Banc de Sang i Teixits.

DIUMENGE 1 DE MARÇ

16:30h, al camp de futbol municipal, partit entre CF Palau d’Anglesola – CF Juneda. Jornada 22 de Segona Catalana grup 5. La data i hora pot canviar.

NOTES

L'exposició "Memòries Incandescents" estarà oberta des del dia 1 fins al 12 de febrer al pavelló poliesportiu. Visita lliure de dimarts a diumenge de les 8 a les 22h.

Del 17 al 29, exposició del projecte TABÚ tu tries què t'hi jugues!! per adolescents que tinguin ganes de jugar a través del mòbil. Si t'interessa i vols venir o sou un grup, contacta amb la Miríam Solé: 609 484 429. Al 1r pis del local sociocultural. Organitzat per la Comissió de Joventut.

Sant Blai, cursa de rècord. La 5ª Cursa Agro-Llobera Sant Blai ha arribat a la meta amb rècord d'inscrits, de voluntariat, de patrocinadors, de temps masculí i temps femení, de diners solidaris per MAMI i la participació de les persones amb diferents capacitats que van córrer amb Egoísmo Positivo. Gràcies a tantes veïnes i veïns per fer-ho possible!

DESSUADORA CURSA. Si desitgeu la dessuadora que es van endur els corredors, podeu comprar-la a la web cursadesantblai.cat. Disponible en totes les talles. Límit: 16 de febrer.

RECOLLIDA RESTES VEGETALS. Esporgueu el jardí i les branques no hi caben al contenidor? Des d'aquest mes de febrer podeu dipositar les restes vegetals a l'espai reservat per aquesta fracció situat davant del magatzem municipal. Se'n farà compostatge.

FESTA MAJOR. Gràcies a les entitats i a la Comissió de Festes que han fet possible el programa i a tothom que ha viscut a fons la festa d'hivern. Uns dies molt participatius!

Veure en pdf