Agenda d'activitats

01-12-18 a 31-12-18

ACTES PROGRAMATS PEL MES DE DESEMBRE

ACTES PROGRAMATS PER AL MES DE DESEMBRE DE 2018

DIUMENGE, 2 DE DESEMBRE

A les 17h., a la Sala d’actes del local sociocultural, sessió de cinema amb la pel•lícula “Verano 1993” (organitza la Llar de jubilats).

A les 18:30h., a la Penya del Barça, es retransmetrà el PARTIT entre el F.C. Barcelona i Villarreal C.F.. Durant la mitja part del partit hi haurà xocolatada gratuïta per a tots els socis.

DILLUNS i DIMARTS, DIES 3 i 4 DE DESEMBRE

De les 10 a les 12h. i de les 16:30 a les 18:30h., a la llar de jubilats, INSCRIPCIONS pel “Berenar de Nadal” (del 22 de desembre) organitzat per la Llar de jubilats. Preu: 5€.

DIMECRES, 5 DE DESEMBRE

A les 19h., al local sociocultural, conferència a càrrec de la Sra. PAQUI REYES sobre “EL CÀNCER”, tema de la Marató de TV3.

DIJOUS, 13 DE DESEMBRE

A les 10h., missa a l’Ermita de Santa Llúcia. En sortir, esmorzar popular davant de l’ermita.

A les 19h. i al pavelló poliesportiu, l’Associació de Dones del Palau organitza la celebració de Santa Llúcia i la col•lecta per a la Marató de TV3, amb berenar gratuït per a les associades i marits. A continuació hi haurà una actuació musical.

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE

A les 10h., al costat de les piscines, Tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Ang. i Vila-sana.

La Penya Barcelonista del Palau organitza el 12è. DINAR DE NADAL.

LLOC: poliesportiu HORA: a les 14h.

Menú adult (preu: 16€): Pica-pica + còctel de gambes + rodó de vedella amb verdures i bolets + pastís “Sant Marc”. Aigua, vi, refresc, cava, cafè i licors
Menú infantil (preu: 7’5€): Pica-pica + macarrons + nuggets amb patates + natilla (vainilla o xocolata). Aigua i refresc.
El dinar estarà amenitzat amb la música en directe de “XÈNIA PÁEZ” (jove de 14 anys i un privilegi de veu. Va participar als càstings de “Pequeños gigantes” i “La voz kids”. Ha participat en festes benèfiques, Congrés Mundial de Penyes del FCB i actualment és una de les cantants del musical “Max in Love”). També hi assistirà un ex jugador del F.C. Barcelona.
Hi haurà inflables pels nens/es (acompanyats d’una monitora).
Després de dinar es farà el tradicional “caga tió” i “sorteig de regals”.

Inscripcions: es poden comprar els tiquets al local de la Penya els dies de partit o trucant al Josep M. Crespo (639813967) fins el dimecres, 12 de desembre (no cal ser soci de la Penya).

DILLUNS, 17 DE DESEMBRE

A les 18h., al local sociocultural, l’Associació de dones organitza un TALLER DE CUINA MULTICULTURAL, a càrrec d’un petit grup de veïnes de la nostra localitat.

DIMECRES, 19 DE DESEMBRE

A les 18:30h., al pavelló poliesportiu, representació dels PASTORETS, a càrrec dels alumnes del Col•legi Públic Arnau Berenguer del Palau.

DIVENDRES, 21 DE DESEMBRE

De les 17h. a les 19h., al local sociocultural, l’Associació de dones farà les inscripcions de la sortida al Centre Comercial “Puerto Venecia” a Saragossa. “De rebaixes!!!” (el dia 12/01/2019). El dinar va a càrrec de cadascú. Preu (autocar): 15€ sòcies i 17€ no socis.

DISSABTE, 22 DE DESEMBRE

A les 17:30h., a la sala d’actes del local sociocultural, celebració del “Berenar de Nadal” organitzat per la Llar de jubilats. Els organitzadors agrairan que no s’hi vagi abans de l’hora indicada.

DIJOUS, 27 DE DESEMBRE
A les 19:30h., des de la parada d’autocars, SORTIDA a l’Auditori de Lleida, on gaudiran d’un concert de valsos i danses. Organitza la Llar de jubilats.

NOTES DE LA PENYA BARCELONISTA:
El dimecres, dia 5 de desembre, juga el F.C. Barcelona – C. Leonesa. Aquest partit ha estat considerat solidari, i les entitats de la Penya Barcelonista, l’Ampa del Palau i Fondarella i les escoles del Club Esportiu Pla d’Urgell i Fondarella C.F. , portaran més de 400 persones al Camp Nou.
Recordem que amb el lema “Una joguina, un somriure”, la Penya Barcelonista i amb la col•laboració de la Penya Barcelonista de Golmés, Penya Blaugrana Bellvisenca, associacions d’AMPA, i de les Escoles de Futbol Base Club Esportiu Pla d’Urgell i Fondarella CF, posen en marxa la Campanya de recollida de joguines i roba (en bon estat i que es pugui aprofitar).
El recapte anirà a l’Associació SOS MAMAS (ajuden els més necessitats).
LLOC, HORA i DATA (Palau): al local de la Penya (de les 17 a les 19h, els dies 11-12 i 13 de desembre) i al camp de futbol (de les 18 a les 19:30h, el dia 14 de desembre).
A tothom que porti alguna cosa se li donarà una butlleta pel sorteig d’una camiseta signada pels jugadors del Barça. El sorteig es farà durant el dinar de Nadal del dia 16 de desembre. La butlleta premiada es publicarà a les xarxes social.
Aquest projecte solidari està apadrinat pels ex jugadors del F.C. Barcelona: Josep M. Fusté “el noi de Linyola” i Xavier Sánchez Jara “el bigotes”

NOTA: Els actes de les Festes Nadalenques sortiran en un programa per separat

Full informatiu de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola