Agenda d'activitats

03-06-18 a 30-06-18

Actes programats pel mes de Juny de 2018

DISSABTE, 2 DE JUNY

*A les 7:30h, des de la parada de l’autocar, sortida a RUPIT organitzada per l’Associació de dones (visita el poble medieval i l’obrador de pa + dinar + Santuari del Far).

  • Festa de Final de curs, organitzada per l’AMPA de l’Arnau Berenguer, al pavelló poliesportiu:
    • A les 19:30h Gran “escala en hi-fi”
    • A les 21:00h Sopar i sorteig de regals

DISSABTE, 9 DE JUNY

Inici de la temporada 2018 de les piscines amb els horaris següents:

• Del 9 al 22 de juny dies laborables: de 15:00 a 20:30h
dissabtes, diumenges i festius: de 11:30 a 20:30h

• Del 23 de juny al 9 de setembre
des de les 11:30 a les 20:30h

DIUMENGE, 10 DE JUNY
A les 17h., a la sala d’actes del local sociocultural, sessió de cinema amb la projecció de “Ana y el rey de Siam” (organitza la Llar de jubilats).


DIJOUS, 14 DE JUNY
A les 20:30h., a la sala d’actes del local sociocultural, entrega d’orles als alumnes de 6è. Organitza l’Escola Arnau Berenguer i hi col·labora l’AMPA.


DIVENDRES, 15 DE JUNY
A les 19h., al poliesportiu, BERENAR de fi de curs organitzat per l’Associació de dones del Palau.


DISSABTE, 23 DE JUNY

Revetlla de Sant Joan (programa a part).


DILLUNS, 25 DE JUNY
Comença el Casal d’Estiu amb l’eix d’animació “Els misteris de l’Univers”, organitzat per l’AMPA Arnau Berenguer i gestionat per Mandales.


L’AJUNTAMENT TAMBÉ INFORMA QUE:

1. El consistori adjudica nou mobiliari urbà

L’Ajuntament ha adquirit nou mobiliari urbà amb la finalitat de millorar la senyalització i la mobilitat de diversos carrers del municipi. S’han adquirit un total de 70 pilones i 5 miralls convexos. Les pilones tenen la finalitat d’evitar que els vehicles envaeixin les voreres i els espais reservats per als vianants. Pel que fa als miralls, de 80 cm de diàmetre, s’instal·laran en algunes cruïlles on la visibilitat per als conductors es troba reduïda.

Per tal de procedir a l’adquisició del mobiliari, s’ha sol·licitat pressupost a tres empreses especialitzades. Finalment, la Junta de Govern ha contractat i adjudicat el contracte a l’empresa ADO Urban Furniture SL, d’acord amb el pressupost presentat, mitjançant contracte menor de subministrament. El preu del contracte és d’un import total de 4.085 €, IVA inclòs.


2. Es renovarà el parc infantil de la Plaça 1 d’octubre de 2017

L’equip de govern ha considerat convenient i necessari adequar el parc infantil que hi ha a la plaça 1 d’octubre de 2017, en el sentit de dotar-la d’un nou mobiliari infantil més actual i que compleixi amb les mesures més exigents en seguretat.

Després d’instruir l’expedient per a la contractació d’aquesta actuació mitjançant un contracte menor de subministraments, en considerar aquest procediment el més adequat, la Junta de Govern de l’Ajuntament ha adjudicat el contracte a l’empresa NOVATILU SLU, d’acord amb el pressupost presentat. El preu del contracte importa la quantitat de 3.034 euros, IVA inclòs.

El mobiliari adquirit consta de dos baldadors, un d’ells amb subjecció de seguretat per a infants molt petits, un tobogan i un gronxador, així com de les peces de material tou per cobrir el terra i evitar que els infants es puguin fer mal a causa d’una caiguda. Amb aquesta nova instal·lació, que s’uneix a la tanca que es va contractar recentment, la Plaça 1 d’octubre de 2017 farà un servei lúdic a la quitxalla que sovint hi va a jugar.


3. El consistori aprova contractar la climatització del pavelló poliesportiu

L’equip de govern ha aprovat l’expedient de contractació de les obres per climatitzar el pavelló poliesportiu municipal, que ara només té un sistema de ventilació per a l’estiu i un sistema antic de calefacció mitjançant calderes de gasoil per a l’hivern.

Les actuacions projectades contemplen instal·lar un sistema d’aire condicionat amb quatre aparells evaporatius i la millora del sistema de calefacció existent. El conjunt disposarà d’un sistema de control amb sondes d’ambient, a fi d’optimitzar el funcionament del sistema. Per tal de millorar la calefacció, es folraran totes les canonades, que ara no disposen d’aïllament tèrmic, amb escuma de 30 mm per tal d’evitar que el calor es dissipi. Igualment, es preveu la instal·lació de dos panells radiants al sostre dels lavabos, que ara no disposen de cap sistema de calefacció.

L’equip de govern ha aprovat el plec de clàusules administratives que ha de regir la contractació de l’obra, la qual es farà pel procediment obert simplificat abreujat, de tramitació reduïda i amb caràcter urgent per raons d’interès públic. El pressupost de l’obra, segons projecte, és de 76.215 €, IVA inclòs. Per tal de sufragar part del cost, l’Ajuntament té concedida una subvenció de la Diputació de Lleida.

Les obres començaran el més aviat possible i s’espera que l’obra estigui finalitzada abans de l’estiu.



Informa l’Ajuntament del Palau d’Anglesola.