Actualitat online

Vespre negre a la Biblioteca

A la Biblioteca Josep Pont i Gol del Palau d'Anglesola hem pogut escoltar els relats de novel·la negra de l'escriptora Ramona Solé, combinat amb la degustació de xocolates artesanes amb el Xavi, de la fundació Casa Dalmases.

L'escriptora de novel·les negres Ramona Solé ha publicat "Quaderns", "Assassins de Ponent" i "Instint de supervivència". L'última publicació és "Cuadernos", traducció al castellà de la seva novel·la Quaderns, traduïda per la mateixa autora. Tots amb un volum de vendes molt bo.

La fundació Casa Dalmases va començar amb les cerveses artesanes -que encara continuen comercialitzant- i, més tard, va poder introduir al mercat les xocolates artesanes. Xocolates de moltes varietats amb un 70% mínim de cacau.

Entre escoltar i degustar, hem tingut l'ocasió de saber sobre la Ramona Solé i també conèixer el procés de producció de la xocolata artesana.

Al final les persones assistents hem pogut adquirir els tres llibres de la Ramona Solé i les moltes varietats de xocolates artesanes de la fundació Casa Dalmases.

Gràcies a la Ramona i al Xavi, de Casa Dalmases, per la combinació exquisita entre escriptura i xocolata. Gràcies per gaudir-ho!


Veure l'àlbum de fotos