Actualitat online

La 3a edició de la Playmopalau aplega més de 2.700 persones

Aquesta tercera edició de la Playmopalau, que estava carregada de novetats, va aplegar més de 2.700 visitants, una xifra que any rere any va superant les anteriors.

El 17 i 18 de setembre al Palau d’Anglesola vam celebrar la tercera edició de la Playmopalau, la Fira de Clicks del Pla d’Urgell, tot i això, ja havia organitzat tres exposicions durant la Festa Major.

Aquesta edició de la fira va agrupar col·leccionistes de playmobil d’arreu de l’estat, els quals van exposar una setzena de diorames que, segons els visitants de la fira, eren d'una qualitat excel·lent. Entre aquests diorames, n’hi havia un d’andorrà que comptava amb efectes especials, formats per projeccions de Mapping, llums i un espectacle musical. Enllaç al vídeo.

A part dels diorames, dins la fira també hi havia l’opció d’obtenir peces playmobil en les quatre botigues especialitzades que provenien de Catalunya, Madrid i Saragossa. Així mateix, els més petits de la casa van poder gaudir de diferents activitats com el concurs de buscaclick, els inflables, els tallers infantils o les projeccions de pel·lícules playmobil.

El certamen també comptava amb dos concursos més: el de fotografies a les xarxes socials, en el qual la gent participava penjant fotografies a les xarxes socials amb playmobils en algun racó de Ponent; i el de petits diorames, en el qual infants, i no tan petits, podien muntar un diorama de petites dimensions amb temàtica lliure.

Tots els concursos van rebre molta participació i els guanyadors van estar premiats amb productes playmobil oficials de diverses temàtiques i mides. Tot i la visita de molta gent d'arreu de Catalunya, l’atzar va decidir que la majoria de premis es repartirien per la zona durant l'entrega de premis del diumenge a càrrec dels organitzadors i l’hereu i la pubilla del
poble.

Des de l'organització consideren aquesta edició tot un èxit de visitants, participació, diorames i ja rumien en com preparar la següent!