Actualitat online

Doctora Raquel: vull donar les gràcies de tot cor a tot el poble del Palau d'Anglesola

Com havíem fet durant 7 caps de setmana seguits, el diumenge, 3 de maig, la Comissió de Festes va enviar dues propostes musicals per escoltar, ballar, connectar i gaudir després dels aplaudiments de les 8 del vespre. Hem intentat aplaudir a tothom i aplaudir-nos, per esperançar el moment. Però hi ha hagut un sector, el sanitari, que s'ha endut un afecte especial en aquests temps. La Raquel, la Concepció, la Carme, el Paco i la Teresa han viscut -i viuen- de ben a prop el neguit de la pandèmia al Palau d'Anglesola. Després de l'aplaudiment, la Doctora Raquel comparteix aquest missatge amb la població:

"Vull donar les gràcies de tot cor a tot el poble del Palau d'Anglesola.

L'agraïment és nostre, sense el vostre saber fer, paciència, civisme, comprensió i suport, la nostra feina no hauria estat possible. Vosaltres sou la clau en tot, em sento molt orgullosa de treballar amb vosaltres.

Des de cada un dels nostres pacients, fins a la col·laboració i sempre disposició de la Carme, el Paco i la Teresa, fins a la gran contenció i professionalitat de Ca La Cileta, el suport i dedicació del nostre alcalde i tot el seu equip, els voluntaris, treballadora social, agutzils, la nostra Teresa que ens deixa el consultori net i net! fins a...

Un especial agraïment i homenatge a la meva companya de viatge des de fa anys, la Concepció. Per la teva bondat i professionalitat, per ser infermera, companya, amiga, família, cuidar-me sempre, entendre'm i ser font d'una admiració profunda.

Sense tots vosaltres la gestió emocional, familiar i professional aquests dies hauria minvat la nostra capacitat de saber fer el que més ens agrada: acompanyar, ajudar i estimar al pròxim.

Demano disculpes també, si en algun moment, fruit de l'esgotament i dels constants canvis de protocols, no he estat a l'altura.

GRÀCIES SEMPRE! 

Raquel Rodríguez"