Actualitat online

COMUNICAT. OBERTURA PISCINES 2020

Actualització de les condicions d'obertura de les piscines municipals per a la temporada 2020 al Palau d'Anglesola.

L'abonament o l'entrada diària s'ha de treure a través del sistema de reserves www.emplauelpalau.cat o de l'aplicació mòbil Tankuam. Si no tenim accés a Internet podem fer les reserves trucant a l'ajuntament al 973 60 13 14 (dies lectius, de 8:00 a 15:00 hores)

El dimecres 1 de juliol s'obren les nostres piscines i no es tancaran fins al 13 de setembre. L'horari de juliol serà de les 10:30 a les 21 hores de dilluns a divendres i els caps de setmana de 10:30 a 20:00 hores. L'horari d'agost i setembre serà de dilluns a diumenge, de 10:30 a 20:00 hores.

El bar està obert. L'únic que canvia envers les temporades anteriors és que s'han de complir les mesures especials per evitar la propagació del virus.

Les dutxes interiors i els vestidors no estaran operatius. Hi haurà els serveis de lavabos i de dutxes exteriors i es desinfectaran 3 cops al dia.

En tot moment s'han de seguir totes les mesures excepcionals: tenir reservada prèviament la franja horària, respectar l'aforament màxim (100 persones), mantenir la distància entre persones que no siguin del mateix nucli familiar i complir les mesures higièniques. Es vetarà l'accés a les persones infractores que, reiteradament, no compleixin aquestes mesures o no consumeixin les reserves que facin.

La utilització de les piscines municipals serà en diversos torns de bany per poder garantir l'accés del major nombre d'usuaris possible. Les franges horàries poden variar si ho fa la normativa de la Generalitat, o en funció de la demanda del servei.


Bon estiu i gaudim responsablement de les piscines.

COMUNICAT