Pregons

Dilluns 18 de febrer

Ha mort Cayetano Navarro Arnal del carrer Urgell, 26D. El seu enterro i funeral serà avui a 2/4 de 5 de la tarda a l’església parroquial del Palau.

El difunt serà a la sala de vetlla municipal, aquesta romandrà oberta avui de les 10 del matí fins a l’1 del migdia i de les 3 de la tarda fins a l’hora del seu enterrament.


Dijous 14 de febrer

La Llar de Jubilats informa que aquesta tarda, a 2/4 de 6 de la tarda, hi haurà a la llar, la xerrada sobre seguretat a càrrec dels Mossos d'Esquadra. 

Dimarts 12 de febrer

L'Ajuntament comunica que avui a les 12, davant de l'Ajuntament es llegirà un manifest per denunciar l'inici del judici als membres del govern legítim i als líders socials, per defensar els drets i la voluntat d'un poble.

Dimarts 12 de febrer

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest Diumenge a 2/4 de 5 de la tarda es jugarà al Municipal del Palau d'Anglesola, el derbi contra CF Linyola,  classificat. Jornada 22 de lliga.


L'agrupació Escoltes i Guies Lo Merlet informa que "Els i les trucs 2" del Cau del Palau d'Anglesola realitzaran un escape room el pròxim 15 de Febrer. Us podeu apuntar trucant al 674631631. Sense reserva no es podrà participar. El termini per apuntar-se és fins al dia 14 de Febrer. Els guanys aniran destinats al projecte de voluntariat que es realitzarà a l'estiu.

Dilluns 11 de febrer

Per reparacions a la xarxa es tanca l'aigua al carrer Castell, carrer del Mig, carrer Sant Joan i pisos de la Plaça Major.

Dijous 13 de setembre

Autocars Salvia us assabenta a tots els usuaris que des del dia d'ahir, els horaris des de Bellvís a Mollerussa i des de Vila-Sana a Lleida són els de època escolar (amb parada a l'IES Ponent, IES La Serra, també a la ctra. de Torregrossa i l'estació nova d'autobusos). Els esmentats horaris es troben a les marquesines de la parada, així com al tauler d'anuncis, web d'autocars Salvia i per qualsevol dubte disposen del telèfon d'informació 973 28 24 67.