Pregons

Dijous 26 d’abril

El Grup de Catequesi comunica que demà es celebrarà la Festa de la Mare de Déu de Montserrat a les 6 de la tarda a l'Església Parroquial, amb la participació de tots els grups de catequesi. En acabar, hi haurà ballada de sardanes i repartiment de galetes i moscatell.

L'Ajuntament comunica que avui dijous, a les 19.30 h. al 2n pis del Local Sociocultural tindrà lloc la presentació del llibre "Plural Imperfecte" a càrrec d'en Jaume Suau, professor de matemàtiques de l'Institut de la Serra.

Els Veterans del Palau comuniquen que avui a les 9 del vespre es disputarà al camp d'esports un partit corresponent a Segona Divisió entre els Veterans de Llívia i els Veterans del Palau.

La Llar informa de que els jubilats que vulguin col·laborar en l'exposició del dia 1 de maig poden dur els treballs diumenge, de 4 a 7 de la tarda o bé dilluns de 10 a 12 del matí, al primer pis del Local Sociocultural.

Aquest dissabte dia 28 a partir de les 9 del matí, i al lloc de costum hi haurà una parada de venda de pollastres a l'ast, conill i costella.

Dimecres 25 d’abril

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge dia 29 a 2/4 de 6 de la tarda juguen al Municipal del Palau d'Anglesola contra la Unió Esportiva Tàrrega, 2n classificat de Segona Catalana. Jornada 30 de lliga.

Dilluns 23 d’abril

Qui vulgui anar a Sitges aquest diumenge dia 29 d'abril, pot passar per ·Bloc a apuntar-se.

Dijous 19 d’abril

Qui  vulgui planter pels horts, pot passar per Vila-Horts a la botiga de l'Enriqueta de la Plaça Generalitat núm. 12

Dimarts 17 d’abril

·Bloc comunica que el proper dia 1 de juny es farà una sortida de 3 dies a poblacions emblemàtiques de França. Qui estigui interessat pot passar a informar-se.

Divendres 13 d’abril

Es fa saber que fins el dia 30 d'abril, es cobraran els rebuts de l'impost de vehicles del 2018, a la Casa de la Vila, de les 9 a les 14 hores, tots els dies laborals. Tots els que tinguin els seus rebuts domiciliats, els rebran directament pel seu banc o caixa, sense necessitat de passar per l'Ajuntament.