Pregons

Divendres 14 de juny

L'Ajuntament comunica que demà dissabte, a les 12 del migdia tindrà lloc a la sala d'actes de Casa de la Vila, la sessió pública de constitució i elecció d'alcalde/essa de l'Ajuntament del Palau.

Divendres 14 de juny

L'Associació de Dones comunica que avui se celebrarà el berenar de fi de curs, a les 7 de la tarda al poliesportiu.

Es prega als assistents al berenar que vinguin a partir de les 7 de la tarda ja que les portes no s'obriran fins a les 7.

Divendres 14 de juny

Que fins a final de juny es cobraran els rebuts del padró municipal de l'IBI-URBANA, corresponents al primer termini de l'any 2019.

Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebran directament pel seu banc o Caixa sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Dijous 6 de juny

L'Ajuntament comunica que dissabte s'obren les piscines. A la vegada s'informa que els menor de 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

Dilluns 20 de maig

La Federació d'associacions de dones de les Garrigues i  la del Plà d'Urgell convoquen amb la col.laboració  dels Consells Comarcals de les Garrigues i del Pla d'Urgell amb el suport de l'Institut Català de les dones, el 5è Concurs de relats breus "En femení" de les Garrigues i el Pla d'Urgell. Podeu consultar les bases al tauler del Ajuntament, al Consell Comarcal, o al facebook de la Federació de dones.