Pregons

divendres 10 de juliol

S’ha trobat una clau a la Plaça 1 d’octubre. Si algú l’ha perdut, que passi per l’ajuntament.

El Bar del poli us convida el pròxim diumenge, dia 12, a les 21,30 hores, al pròxim concert a la fresca, a càrrec del grup local (AIME) compost per l’Albert Gilabert i l’Iris Grañó.

Demà dissabte hi haurà una parada amb tot tipus de fruita i verdura a molt bon preu.

A partir de demà dissabte, la primera franja horària de les piscines municipals, que fins ara estava reservada a la gent més gran del poble, s’obre a tota la població.

Per tant a partir de dos quarts d’onze del matí tothom pot utilitzar la piscina si té la reserva prèvia feta. D’altra banda, recordem que de 8 a 3, a l’ajuntament es resolen els dubtes sobre l’accés al recinte, sigui telefònicament, sigui presencialment.

Aquesta setmana ha començat el projecte Fet a Jova. Una colla de joves han repintat senyals del camí de Sant Jaume i del camí ignasià, han netejat l’espai dels gats de la residència, han instal·lat una font al pipican i han fet batuda d’algunes zones de la vila. Felicitats als que heu començat l’aventura de voluntariat i recordem que la inscripció encara és oberta pels nois i noies de 12 a 14 anys. Cal entrar a web www.elpalaudanglesola.com

La parròquia ens recorda que avui és Sant Cristòfol, patró dels automobilistes i viatgers. Per això aquest diumenge, al sortir de missa major, es beneiran els vehicles sobre rodes, siguin bicicletes, tractors, cotxes o furgonetes. L’eucaristia se celebrarà a les 12 al pavelló poliesportiu i la benedicció serà a dos quarts d’una a l’exterior del pavelló. A partir del diumenge següent, 19 de juliol, les celebracions es tornaran a fer al 2n pis del local sociocultural. Gràcies per la comprensió.


dimecres 8 de juliol

Demà dijous hi haurà una reunió a les 9 del vespre al pavelló poliesportiu per ajudar-nos a preparar la campanya de la fruita al Palau d'Anglesola. Hi participarà la nostra metgessa, la infermera, el Jordi de la cooperativa i tècnics del Consell Comarcal. És una reunió oberta a tothom, especialment als pagesos, per encarar junts la collita. Cal portar mascareta.

dimarts 7 de juliol

Atenció, es fa saber que hi ha una parella de joves que vol adquirir una vivenda al Palau.
Si algú està interessat en vendre, pot adreçar-se a l’Ajuntament on se’ls facilitarà les dades de contacte.
-------------------------------------------
Productes Naturals Capell de Bellvís, busca un operari pel magatzem i una persona amb coneixements i experiència amb comptabilitat.
Els interessats podeu enviar el currículum actualitzat  a: capell@capell.es
-------------------------------------------
Arquescarns de Juneda us portarà al vostre domicili el dijous dia 9, tot tipus de carns, cargols, bolets, formatges i embotits.
Podeu fer les vostres comandes als telèfons: 650 46 19 78 i 626 02 31 43.
Podeu visitar @arquescarns a instagram. 

-------------------------------------------

S'ha trobat una clau de cotxe, si algú l'ha perdut que passi per l'Ajuntamentdilluns 6 de juliol

L'Ajuntament comunica que davant la situació de tancament que tenen els veïns del Segrià, recordem que la Covid 19 es transmet pel contacte. Per això és tan important les 3 recomanacions bàsiques: mascareta, distància de seguretat (almenys 1,5 m) i rentat de mans constant. A Ponent, i també al Palau d'Anglesola, tenim un augment de casos. Siguem prudents i respectem les 3 normes bàsiques: mascareta, distància social i rentat de mans. Fa moltes setmanes que ho estem fent bé, seguim amb actitud responsable i prudent. Gràcies.

divendres 3 de juliol

Demà dissabte, al costat de la parada del bus hi haurà una parada de fruita i verdura.

-------------------------------------------

També es fa saber que demà dissabte, al costat de la parada del bus, hi haurà una parada de roba de marca amb nous models de polos i samarretes i també nous vestits de la marca Adidas.

-------------------------------------------

El bar del poliesportiu informa que aquest diumenge, dia 5 de juliol, us convidem a venir per poder gaudir d'una tarda amb música en directe a càrrec del grup local de nova creació (Sol 3) format per Núria Pastó, Isidre Pastó i Anna Bosch, a partir de les 20,30 h.

Us hi esperem.


dijous 2 de juliol

Les piscines municipals ja están obertes. Per obtenir l'abonament podeu passar per les oficines de 8 a 2 de la tarda i us ajudarem a activar l'aplicació. També podeu trucar-nos.

dimecres 1 de juliol

Es fa saber que l'horari de la biblioteca municipal és de dilluns a divendres, de 2/4 de 5 a 2/4 de 8 de la tarda.

Arquescarns de Juneda li portarà al seu domicili, el dijous dia 2 de juliol, tot tipus de carns, caragols, bolets, formatges i embotits. Podeu fer les vostres comandes als telèfons: 650461978 i 626023143. Podeu visitar @arquescarns a instagram. Gràcies.

El consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana comunica que el proper dissabte dia 4 de juliol, es reobre Cal Sinén i la resta d'equipaments de l'estany.


divendres 26 de juny

Demà dissabte, hi haurà parada de fruita i verdura al costat de la parada del bus.

dijous 25 de juny

La comissió de festes agraeix la participació a la festa de Sant Joan que enguany hem viscut de forma diferent. Gràcies als nois i noies de 18 anys que s'han ofert d'hereus i pubilles, a les persones que van participar a la votació, als portadors de la flama del Canigó, als que la van mantenir encesa entre amics i familiars a les revetlles casolanes, als que vau il·luminar els carrers del Palau a les 11 del vespre. Entre tots mantenim el caliu de la cultura i la tradició.

dijous 25 de juny

Des de l'Estany d'Ivars i Vila-sana us fem saber que allarguem la inscripció per a la setmana natural fins al dia 30 de juny a les 10 h. 
Us recordem que aquesta edició, tot i ser en un format diferent, la gran majoria d'elements que treballarem no seran via digital, sinó per treballar amb la família, ja sigui al vostre pati, jardí, al propi estany..així que us animem a participar hi continuar amb la flama de la setmana natural, que us te preparades unes activitats molt aventureres!

Més informació a la web de l'estany www.estanyivarsvilasana.cat.