Pregons

Dimecres 26 de febrer

La setmana del 2 al 6 de març Daicarmobel liquida els mobles d'exposició degut a les inundacions que van pati el passat octubre. Tots els mobles d'exposició de Merkamueble e Bell-lloch d'Urgell a preus de saldo. Sofàs, salons, dormitoris, armaris i matalassos.... De dilluns a divendres, horari de 10 a 12.30 h i de 16 a 19 hores. Al camí de Torregrossa, s/n a Bell-lloc d'Urgell.

Dimarts 25 de febrer

Es fa saber que el proper dijous dia 27 de febrer, es desplaçarà al Palau una unitat mòbil del banc de sang, de l'hospital "Arnau Vilanova" de Lleida. Tothom qui vulgui o pugui donar-ne, podrà fer-ho al Local Sociocultural de les 5 de la tarda a les 9 del vespre.

Punt Bloc comunica que els interessats en realitzar una sortida el proper dilluns de Pasqua per anar a Alcover i Riudoms, que inclou l'esmorzar, dinar i visita al museu de cotxes d'època de Marc Vidal, al preu de 50 euros, poden passar per la botiga a apuntar-se.

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a 2/4 de 5 de la tarda i al camp municipal del Palau d'Anglesola juguen contra el CF Juneda. Jornada 22 de Segona.

Dimecres 12 de febrer

La Llar de Jubilats del Palau organitza un curs d'informàtica per a tots els seus socis. Es farà els dijous i divendres de cada setmana, fins un total de 15 hores. L'horari serà de les 11 del matí fins les 12 del migdia. Us podeu apuntar a la Llar de Jubilats desde les 4 fins les 6 de la tarda.

Divendres 17 de gener

L'Ajuntament comunica que a partir del dilluns dia 20 de gener començaran les obres al canal. Així doncs no es podrà aparcar des del pont que va a la carretera de Linyola fins al pont que va a l'estacioneta. Perdoneu les molèsties.

Dimecres 24 de juliol

L'Ajuntament del Palau informa de la necessitat de recollir els excrements dels animals de companyia dipositats a l'espai públic. També es recorda que a la via pública , els gossos han d'anar acompanyats i lligats amb corretja i que aquells que estan considerats perillosos han de dur morrió, aixi com l'obligació d'estar censats a l'Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.