Pregons

Divendres 13 de setembre

L'Associació de Dones comunica que avui divendres dia 13, a les 8 del vespre se celebrarà l'Assemblea General Ordinària a la Sala d'Actes del Local Sociocultural.

L'Ajuntament comunica que passarà el camió de recollida d'objectes voluminosos per les cases. Tothom que vulgui fer ús d'aquest servei gratuït, pot comunicar-ho fins el dia 17 de setembre a les oficines municipals.

Dijous 12 de setembre

S'ha perdut una gata pels voltants del C. Lleida. S'agrairà als veïns que donin una mirada al seu jardí per si pogués estar-hi amagada. Si algú la troba podeu contactar al telèfon 675 859 247

Dimarts 10 de setembre

El Club Futbol Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a 2/4 de 6 de la tarda, al municipal del Palau d'Anglesola, juguen contra el CF Angulària d'Anglesola. Primer partit de lliga a casa corresponent a la jornada 2 de Segona.

El Consell Comarcal del Pla d'Urgell informa dels horaris de transport escolar. Pels alumnes de l'Institut La Serra, l'horari del transport serà el següent:  Dijous 12 de setembre i només pels alumnes de 1r i 2n d'ESO a les 7:30 des de la parada d'autobusos amb tornada a les 13:15h.  A partir del divendres 13 de setembre i per tots els alumnes d'ESO l'hora i llocs de sortida seran els mateixos i la sortida del centre serà a les 14:30 h. Pels alumnes de La Salle, l'horari serà a partir del dijous 12 de setembre a les 08:35h. des de la parada d'autobusos.

El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana organitza la Nit de Ratpenats el proper dissabte a les 20:30h. Activitat dirigida per Fermí Sort. Cal inscripció prèvia: https://docs.google.com/.../1y9pffc9SusIrkC6BdzblqhWzvY.../edit

El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana organitza també per diumenge dia 15 de setembre a les 9.15 h. la última sessió de ioga de l'estiu amb Lídia Clarés. Cal inscripció a https://ja.cat/LIhJhDivendres 6 de setembre

La Parròquia del Palau d'Anglesola comunica que a partir d'aquest cap de setmana, la missa del dissabte i del diumenge es realitzarà a la Sala d'Actes (al segon pis) del Local Sociocultural.

Dijous 5 de setembre

Autocars Salvia informa a tots els seus clients i usuaris que a partir del dia 12 de setembre es començarà  a fer l'horari vigent a l'època escolar. Assabenten també a tots els escolars que vulguin anar a l'IES La Serra,  IES Terres de Ponent, Institut de Mollerussa i Col·legi La Salle, que disposen d'un servei de línia regular durant tot el període de curs escolar. Per més informació consultar a: https://www.autocarssalvia.com/alquiler-autocares-Lleida,-autocars-lleida,-autocares-lleida-,-lleida,-autocars,-autocar/2/ o bé al 973 28 24 67


Dimecres 4 de setembre

L'Ajuntament comunica que s'ha trobat una bicicleta a les piscines. La persona propietària pot adreçar-se a l'Ajuntament per rebre més informació.

Dimecres 24 de juliol

L'Ajuntament del Palau informa de la necessitat de recollir els excrements dels animals de companyia dipositats a l'espai públic. També es recorda que a la via pública , els gossos han d'anar acompanyats i lligats amb corretja i que aquells que estan considerats perillosos han de dur morrió, aixi com l'obligació d'estar censats a l'Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.

Dimecres 17 de juliol

L'Ajuntament i els mossos d'esquadra, recomanen que davant les mostres d'incivisme i els danys soferts al cementiri municipal, es denunciïn totes les actituds vandàliques, només cal trucar als mossos, al telèfon 973-701685.