Pregons

Divendres 21 de juliol

Demà dissabte dia 22 de juliol, al costat de la marquesina de l 'autocar, hi haurà la parada de la Tere Reyes i el seu fill, amb liquidació de roba de vestir.

Dimarts 18 de juliol

· Bloc comunica que demà dimecres i durant tot el dia, hi haurà a la botiga de la Plaça Major els Gassol, amb rebaixes de roba de vestir i de casa.

Divendres 14 de juliol

Es fa saber que fins el proper 31 de juliol i a les oficines de Casa de la Vila, es cobraran els rebuts del servei d'aigua potable a domicili del 1r termini de l'any 2017. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebran directament del seu banc o caixa sense necessitat de passar per l'Ajuntament.


Dijous 13 de juliol

Es fa saber que la Laura Nabau de Vila-horts, ven ous de corral, tomàquets, enciams, albergínies, pebrots, cebes i carbassons de l'hort. Per fer comanda podeu trucar al 600 56 96 64 o podeu passar per la botiga del Hort Calvis de l'Enriqueta Salvia.

El documental "Las Cloacas de Interior" que avui a les 10 del vespre podrem veure al recinte de les piscines municipals, és una projecció prohibida a Espanya perquè parla sense embuts de l'operació Catalunya. Tot el que hauríem de saber i no sabem, a les 10 a les piscines.


Dimecres 12 de juliol

Demà dijous, l'Ajuntament, l'Assemblea Nacional i la Revista Avenç us proposen cine a la fresca. Un cine alternatiu, fruit de 9 mesos d'investigació que acaben destapant una màfia policial en el si del Ministeri d'Interior espanyol. El documental titulat "Las Cloacas de Interior", ha estat censurat a les cadenes televisives espanyoles. La projecció serà demà dijous, a les 10 de la nit, al recinte de les piscines.

Si pensaves que ho havies vist tot?...T'equivoques!! Vine al JuliolFest, una gran festa del comerç, gastronomia i música. Els dies 14 i 15 de juliol apropa't al Parc Municipal de Mollerussa i gaudiràs de concerts, tallers pels més menuts, masterclas de cuina... i sobretot compra a preus súper rebaixats a les més de 40 parades que hi exposen. Organitzat per Mollerussa Comercial. T'ho perdràs?

El CF Palau informa que el dissabte dia 22 a partir de les 9 de la nit, a la pista descoberta, hi haurà la festa del Futbol! Amb monòleg de Toni Cruz, sopar i bingo. Podeu adquirir els tiquets pel sopar fins el dimarts dia 18, en bars i establiments col·laboradors. No hi podeu faltar!


Dimarts 11 de juliol

Aquest dijous estrena de "Las Cloacas de Interior", un treball d'investigació sobre les maniobres ocultes del Ministeri d'Interior. És una producció de Mediapro, dirigida per Jaume Roures, que explica, entre altres temes, la guerra bruta contra el procés català. La projecció serà a les 10 de la nit al recinte de les piscines municipals.

Divendres 7 de juliol

L'Ajuntament comunica que la deixalleria mòbil serà al Palau, al pavelló poliesportiu, el proper dimarts dia 11 i el dimecres dia 12, de les 8 del matí a les dues del migdia.

El dissabte dia 8, en sortir de missa, hi haurà benedicció de vehicles en motiu de Sant Cristòfol.

Aquesta nit, a dos quarts de deu, vine a conèixer un trosset d'història del nostre poble. La 9a Passejada Cultural recordarà les botigues de queviures que hi havia al Palau d'Anglesola. Sortirem a dos quarts de deu del vespre des de la Plaça Josep Pont i Gol, davant de Cal Massot. Pren la senalla i vine a recordar el nostre passat recent, per estimar més el poble que tenim avui. Acabarem degustant pa amb vi i sucre, perquè lo bo d'abans no cal perdre-ho!

Es fa saber que demà dissabte, al costat de la marquesina de l'autocar, hi haurà la parada de roba de vestir d'home i dona de la Tere Reyes i el Ricki.

Dimecres 5 de juliol

Divendres vinent torna una nova edició de la Passejada Cultural. Conèixer d'on venim ens ajuda a estimar més qui som. Doncs això pretén la Passejada Cultural. Aquest divendres farem memòria i repassarem les botigues de queviures que hi havia al Palau d'Anglesola fa uns quants anys enrere. Ens trobarem a la Plaça Josep Pont i Gol, davant de Cal Massot, a dos quarts de deu del vespre per reviure junts el teixit comercial del nostre poble.

Dilluns 3 de juliol

Divendres vinent torna una nova edició de la Passejada Cultural. Aquest cop parlarem de les botigues d'abans, de les botigues que omplien de vida comercial el poble al segle XX i avui ja han desaparegut. Agafeu la senalla i ens trobem divendres davant de Cal Massot, a dos quarts de deu del vespre, per fer un tomb per la nostra història local.

Dimecres 28 de juny

Qui hagi trobat una gossa de raça pastor alemà de color negre i marró, pot posar-se en contacte amb Sebastià Reyes del C.Roser, 9.