Pregons

Dimecres 17 d’abril

L'Ajuntament recorda que la brossa s'ha de llençar dins els contenidors apropiats i que en cap cas s'haurien de deixar les bosses fora ja que causen molèsties i mals olors als veïns. 


Des de la parroquia del Palau d'Anglesola s'informa que els diners recaptats durant el cap de setmana de Rams, han estat 377.77€, que aniran destinats a continuar amb les obres de pro-restauració de l'església. Gràcies per la vostra col·laboració. 


S'informa que s'han perdut unes ulleres graduades pel Cami Gran. Poden passar a buscar-les per l'Ajuntament on se'ls informarà. 


S'informa que s'han trobat unes claus prop del local dels joves. Qui les hagi perdut pot passar a recollir-les per l'Ajuntament. 

Dilluns 15 d’abril

L'Ajuntament informa que el proper dia 1 de Maig es celebrarà la festa en homenatge a la gent gran. Tots els interessats en assistir poden passar a apuntar-se per les oficines municipals fins el proper dia 23 d'Abril. 

Es fa saber que fins el dia 30 d'Abril, es cobraran els rebuts de l'impost de vehicles de 2019, a la Casa de la Vila, de les 9 a les 14 hores, tots els dies laborals. Tots els que tinguin els seus rebuts domiciliats, els rebran directament pel seu banc, sense necessitat de passar per l'Ajuntament. 

Divendres 12 d’abril

L'Associació de Dones us recorda que demà dissabte dia 13 a les 16:30h al Local Sociocultural hi haurà sessió de cine fòrum on podreu gaudir de la pel·lícula "Perfectos Desconocidos".

Aquest dissabte i diumenge de rams, el Grup Pro-Restauració de l'església ha organitzat una venda de rams, de llorer i olivera, per tal de captar fons per la restauració de l'església, símbol d'identitat del nostre poble. Qui vulgui participar i a raó d'un preu simbòlic podrà adquirir un petit ram per tal de celebrar la festa de rams.

Dijous 11 d’abril

La parròquia comunica que per tal d'iniciar de la millor manera la Setmana Santa, avui dijous, hi haurà la celebració comunitària del perdó, a les 8 del vespre a l'església parroquial.

Dimecres 10 d’abril

L'AMPA de l'Escola Arnau Berenguer comunica que demà dijous dia 11 d'abril, de les cinc de la tarda fins a les 8 del vespre, seran a l'escola de la Pl. Generalitat per vendre samarretes  i gorres per la festa del Posa't la Gorra de Balaguer. El preu de la gorra, la samarreta i el dorsal per la cursa  de 3,5 km. o 10 km. és de 10 €. Tothom que vulgui participar en aquesta cursa solidària contra el càncer infantil que passi a comprar-la.

Dimarts 9 d’abril

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge dia 14 a les 5 de la tarda, es jugarà al Municipal del Palau d'Anglesola contra el FC Alcarràs,  classificat. Corresponent a la jornada 29 de Segona Catalana grup 5.

Dilluns 8 d’abril

Es fa saber que fins al 15 d'abril estarà exposada al públic, a les oficines de Casa de la Vila la inscripció al cens electoral per a les eleccions de Diputats al Parlament Europeu i les eleccions locals, a efectes de consulta i reclamacions.

Dimecres 3 d’abril

Vila-horts comunica a pares i mares, padrins i padrins que ja tenen les palmes i els palmons pel diumenge de Rams amb llaços personalitzats i rosaris dolços per a penjar-hi. Podeu passar a preguntar sense cap compromís per la botiga de l'Enriqueta a la Plaça Generalitat nº 12. 

Divendres 29 de març

L'Ajuntament i la Penya Barcelonista organitza la 2a Palau Salsa Fest, el proper dissabte 6 d'abril. Començarà la Festa amb un sopar, a continuació hi haurà tallers, animacions, exhibicions, sorteig de regals i molt més. Els tiquets pel sopar es poden adquirir fins el dia 3 d'abril, a la Penya els dies de partit, al S'Abril i al Patet. al preu de 15 euros.