Pregons

Divendres 17 de gener

L'Associació de Dones recorda que demà dissabte a les 16.30 hores al Local Sociocultural hi haurà sessió de cine fòrum amb la pel·lícula "EL COLLAR ROJO". Obert a tothom.

L'AMPA de l'escola Arnau Berenguer comunica que les participacions de la Loteria de la Grossa han estat premiades amb 0,50 € per papereta, i el proper dilluns dia 20 estaran a l'escola de la Plaça Generalitat de 16.30 h. a 18 per qui vulgui cobrar-la.

L'Ajuntament comunica que a partir del dilluns dia 20 de gener començaran les obres al canal. Així doncs no es podrà aparcar des del pont que va a la carretera de Linyola fins al pont que va a l'estacioneta. Perdoneu les molèsties.

L'Ajuntament comunica que a causa de reparacions en el dipòsit general de la xarxa d'aigua, hi haurà una baixada de pressió i puntualment hi pot haver un tall d'aigua a tot el poble. Se solucionarà el més aviat possible.

Dijous 16 de gener

Qui hagi trobat una cartera petita de color negre amb documentació si la volen tornar se'ls agrairà.

Dimecres 15 de gener

La Llar de Jubilats comunica que qui vulgui anar a la Festa de Carnaval a Tossa de Mar, us podeu apuntar a casa de la Remei París al carrer Àngel Guimerà núm. 6, els dijous i divendres a partir de les 6 de la tarda. Obert a tothom.

Aquest divendres 17 de gener, tindrà lloc a la Biblioteca el 1r maridatge amb música i tast de vins. Explicaran les propietats i qualitats de vins tot fent-ne una degustació de del celles familiar Analec. El preu de la inscripció és de 5 euros i les places son limitades.

Dimarts 14 de gener

El CF Palau informa que aquest diumenge a les 4 de la tarda i al municipal del Palau d'Anglesola, juguen contra la UE Guissona. Últim partit de la primera volta.

Divendres 10 de gener

Calçots el Rebost de Ponent de Castellnou de Seana anuncia que ja ha començat la campanya dels calçots crus i cuits, amb la seva salsa per emportar, als punts de venda: Castellnou de Seana, Tàrrega (La cuina de sempre), Lleida i Bellcaire (Botiga Veritfruit) o bé al telf. de contacte 608239114 - 608652521. I si voleu anar-hi a fer una calçotada t'esperen al Restaurant el Rebost de Ponent a Castellnou de Seana. Es pot reservar taula als telèfons de contacte.

Dimarts 7 de gener

La botiga de la Montse comunica que avui comencen les rebaixes amb descomptes a partir del 30% en diversos articles.

Dilluns 30 de desembre

Aquesta nit s'ha sostret un violí amb una funda verda del maleter d'un vehicle. Si algú el veu, el pot portar a l'Ajuntament o bé trucar al telèfon 642154194

Dimecres 13 de novembre

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola vol crear ens els pròxims mesos l'Ordenança per a la Convivència i el Civisme. Per això ha creat una comissió de Civisme formada per un grup de veïns i veïnes del poble i està oberta a tothom que hi vulgui participar. Si voleu formar-ne part, escriviu a civisme@elpalaudanglesola.com o passeu per les oficines municipals.

Dimecres 24 de juliol

L'Ajuntament del Palau informa de la necessitat de recollir els excrements dels animals de companyia dipositats a l'espai públic. També es recorda que a la via pública , els gossos han d'anar acompanyats i lligats amb corretja i que aquells que estan considerats perillosos han de dur morrió, aixi com l'obligació d'estar censats a l'Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.