Pregons

Dimecres 17 de juliol

L'Ajuntament i els mossos d'esquadra, recomanen que davant les mostres d'incivisme i els danys soferts al cementiri municipal, es denunciïn totes les actituds vandàliques, només cal trucar als mossos, al telèfon 973-701685.

Dilluns 15 de juliol

Fins el proper 31 de juliol i a les oficines de Casa de la Vila, es cobraran els rebuts del servei d'aigua potable a domicili del 1r. Termini de l'any 2019.

Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebran directament del seu banc o Caixa sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Dilluns 15 de juliol

Aquest dijous dia 18 de juliol a les 20:00 h. al local sociocultural, no us perdeu la xerrada que organitza l'assemblea nacional catalana del Palau d'Anglesola. Es parlarà dels següents temes:

-Eines del país

-Consum estratègic

-Acció NO violenta

Us animem a assistir aquesta xerrada, ja que els temes son molt importants per a tothom.

Divendres 12 de juliol

Aquest dissabte, dia 13 a les 9 del vespre, amb motiu de la festivitat de Sant Cristòfol, patró dels conductors, la parròquia del Palau acull la tradicional concentració i benedicció dels vehicles davant l'esglèsia. 

Dijous 11 de juliol

Associació  de Natació comunica, que dissabte dia 13 de juliol, se celebrarà la festa del Mulla't per l'esclerosi múltiple. A partir de les 4 de la tarda, al recinte de les piscines municipals. Recorda que hi haurà una parada amb productes del Mulla't. Tothom hi es convidat.

Dimecres 10 de juliol

El CF Palau d'Anglesola informa, que el proper dissabte 20 de juliol, a les 21:30 hores i a la pista de les piscines, farem el tradicional sopar de germanor d'estiu. També hi haurà un superbingo i un monòleg a càrrec del Jordi Carner. Podeu adquirir els tiquets al Pyramid, S'Abril, a les piscines, Cal Colau, Agust i Montse. Teniu temps fins el proper dijous dia 18. 

Dijous 4 de juliol

Tens ganes de formar part de la Comissió de Festes del poble? Avui a dos quarts de deu hi ha una primera trobada a l'Ajuntament per preparar el calendari festiu del Palau. Tothom hi és convidat.

-----------------------------

A partir d'avui s'obre la bibliopiscina del Palau d'Anglesola. Totes les tardes dels dimarts i dijous, a les piscines municipals, trobareu un espai amb llibres i revistes. Així podeu acompanyar el bany gaudint de la lectura.
Divendres 28 de juny

L'Ajuntament comunica que el proper dimarts dia 2 de juliol, i a la sala d'actes de l'Ajuntament, hi haurà sessió pública de ple extraordinari a les 20 hores i ordinari a les 20:30 hores.

Dilluns 20 de maig

La Federació d'associacions de dones de les Garrigues i  la del Plà d'Urgell convoquen amb la col.laboració  dels Consells Comarcals de les Garrigues i del Pla d'Urgell amb el suport de l'Institut Català de les dones, el 5è Concurs de relats breus "En femení" de les Garrigues i el Pla d'Urgell. Podeu consultar les bases al tauler del Ajuntament, al Consell Comarcal, o al facebook de la Federació de dones.