Pregons

Divendres 19 d’octubre

Es fa saber que a partir del dilluns dia 22, estaran disponibles les vacunes de la grip. Els interessats poden passar per la consulta d'infermeria a partir de dos quarts de dotze i és necessari portar el carnet de vacunes.

Dimecres 17 d’octubre

El Consell comarcal del Pla d’Urgell organitza un taller titulat “A la cuina, ho aprofitem tot!”, a càrrec de Petit xef i que tindrà lloc el proper dia 20 d’octubre, des de 2/4 de dotze fins a la 1 del migdia. Els nens i nenes que hi vulguin participar han d’anar-hi acompanyats d’un adult. El taller es realitzarà al Local sociocultural i per participar-hi cal, prèviament, fer la inscripció via whatsapp al núm. de telèfon 677495539, indicant el nom del taller, del participant i el municipi fins el dia abans del taller. Us hi esperen a tots!!!

Dimarts 16 d’octubre

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a les 5 de la tarda juguem al Municipal del Palau d'Anglesola contra el Club Futbol Juneda, dotzè de Segona Catalana grup 5. Jornada 8 de la Lliga.

Es fa saber a tots els nascuts l'any 1968 que enguany en fan 50, que aquest divendres a les 9 del vespre i al pavelló poliesportiu tindrà lloc una reunió per parlar de la Festa dels 50.


Dilluns 15 d’octubre

Es fa saber que està exposat al públic a Casa de la Vila, la llista provisional de candidats a Jurat Popular per al període 2019-2020 de la província de Lleida del 15 fins al 30 d'octubre, a efectes de presentació d'al·legacions.

Els dies 12 i 13 de novembre es desplaçarà al Palau la unitat mòbil de la ITV per tal de fer la revisió a tractors (els dies 12 i 13) i ciclomotors (el dia 13). Els interessats poden passar a apuntar-se per les oficines de Casa de la Vila.

Dijous 13 de setembre

Autocars Salvia us assabenta a tots els usuaris que des del dia d'ahir, els horaris des de Bellvís a Mollerussa i des de Vila-Sana a Lleida són els de època escolar (amb parada a l'IES Ponent, IES La Serra, també a la ctra. de Torregrossa i l'estació nova d'autobusos). Els esmentats horaris es troben a les marquesines de la parada, així com al tauler d'anuncis, web d'autocars Salvia i per qualsevol dubte disposen del telèfon d'informació 973 28 24 67.

Dijous 6 de setembre

El que vulgui col·locar plaques i làpides al cementiri, es poden adreçar a la Remei Paris del carrer Àngel Guimerà núm. 6.