Pregons

Dijous 17 d’octubre

Davant la vaga general convocada per demà divendres , dia 18 d'octubre, l'Ajuntament del Palau d'Anglesola comunica que els serveis municipals romandran tancats.

Unió de Pagesos informa que els que vulguin a la manifestació de divendres 18 a Lleida amb tractor que es fiquin en contacte amb el delegat o persona de referència de Unió de Pagesos per coordinar la sortida i arribada a Lleida a les 18 hores a la plaça Ricard Vinyes.

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge juguen al municipal de Vallfogona de Balaguer. Serà a les 5 de la tarda contra l'AE Térmens. Jornada 7 de Segona.

Dimecres 16 d’octubre

Es fa saber fins que el dia 31 d'octubre s'estan cobrant els rebuts del servei de recollida d'escombraries del 2n termini de l'exercici 2019, tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebrà directament del seu banc sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Dimarts 15 d’octubre

S'ha trobat una gosseta petita de color marró, sense cua. Si algú l'ha perdut que passi per l'Ajuntament que se l'informarà.

El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-Sana comunica que s'ha organitzat un curs de ioga per a principiants que començarà avui a les 19:30 a Cal Sinén i que finalitzarà el dia 10 de desembre. Seran 8 classes que t'ajudaran a posar en forma el teu cos i la teva ment. Reserva plaça al telf.  677 52 91 30

Dijous 10 d’octubre

S'ha perdut una corda de carreta agrícola entre el Camí Gran i el Polígon del Palau. S'agrairà que la persona que l'hagi trobat es posi amb contacte am l'Ajuntament.

Dimarts 8 d’octubre

Es fa saber que els dies 14 i 15 de novembre es desplaçarà al Palau la Unitat Mòbil de la ITV per tal de fer la revisió dels vehicles agrícoles. Els interessats poden passar a apuntar-se per les oficines de Casa de la Vila.

Dilluns 7 d’octubre

S'han trobat unes claus de cotxe dins de la cúpula de Gustum que ahir estava situada a la Mostra de Formatges. Qui les hagi perdut pot passar per l'Ajuntament i se l'informarà.

Divendres 6 de setembre

La Parròquia del Palau d'Anglesola comunica que a partir d'aquest cap de setmana, la missa del dissabte i del diumenge es realitzarà a la Sala d'Actes (al segon pis) del Local Sociocultural.

Dimecres 24 de juliol

L'Ajuntament del Palau informa de la necessitat de recollir els excrements dels animals de companyia dipositats a l'espai públic. També es recorda que a la via pública , els gossos han d'anar acompanyats i lligats amb corretja i que aquells que estan considerats perillosos han de dur morrió, aixi com l'obligació d'estar censats a l'Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.