Pregons

dimarts 24 de novembre

L’Associació de Dones del Palau recorda a totes les sòcies que avui dimarts i demà dimecres, de les 6 a les 8 de la tarda es cobrarà la renovació de carnet de sòcia i es vendrà la loteria de Nadal a l’antic bar esport a la Plaça Major, 5.

Si hi ha alguna interessada en fer-se sòcia, també es pot anar a inscriure's.

A Arquescarns hi ha tota mena de carns: vedella, pollastre, porc,etc a més d’una gran quantitat de productes elaborats artesanalment com pinxos, embotits, hamburgueses, llonganisses i molt més. També hi ha caragols.

Feu les vostres comandes als telèfons: 650461978 i 626023143. Venen tots els dijous.

Per a més informació podeu visitar @arquescarns a Instagram i Facebook.


dilluns 23 de novembre

Benvinguda represa de l'activitat al Pyramid, al Remi, al Fogot, s'Abril i el bar del Poli. Després d'aquest esforç, a gaudir de l'obertura i sobretot fem un ús responsable dels espais.

Recordem que segueix oberta la campanya de recollida del Banc dels Aliments durant tota la setmana. Hi podeu participar a l'Agrobotiga Sant Roc, Ca l'Alsina i Cal Colau.

La Llar de jubilats L’Esbarjo del Palau comunica que el pròxim dilluns i dimars dies 30 de novembre i 1 de desembre es podrà adquirir la loteria d’engany, així com renovar el carnet de soci.

L’horari serà al matí de 10 a 12,30 hores i per la tarda: de 15,30 a les 18 hores.

Els preus són: 10 euros la quota anual de soci i la participació : 10 euros la de Nadal i 4 euros la de cap d’any.

Es prega complir les mesures sanitàries: Portar mascareta, posar-se gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i la capacitat màxima dins la sala és de 12 persones.

Es prega també portar els diners el més ajustats possible per no haver de donar canvis.

Gràcies a tothom i cuidem-nos molt!


dilluns 23 de novembre

Ha mort Josep Reixachs Escolà, veí del carrer Lleida,35.

El difunt será a la sala de vetlla, aquesta romandrà oberta avui de les 12 fins a les 2/4 de 2 del migdia.

A la tarda, de les 4 fins a les 8 del vespre.

I demà, de les 10 a les 12 del migdia.

El comiat es farà al mateix tanatori a les 12 del migdia.

dijous 19 de novembre

L'Ajuntament comunica que el avui dijous dia 19 a les vuit del vespre, hi haurà sessió pública de Ple Extraordinari. Degut a les circumstàncies actuals, aquest serà virtual i es podrà seguir pel canal Youtube de l'Ajuntament.

Avui, a les 9 del vespre, es presentarà l'exposició de la proposta per l'ordenació i reforma de la zona de Sant Roc, realitzat pels arquitectes locals Lluís Guasch, Maria Tàpies, Jacint Alsina, Marc Santacreu i Jorgina Tàpies.
Podeu seguir en directe la presentació i participar-hi pel canal de YouTube de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola.

Demà divendres celebrem el Dia Universal dels Drets de la Infància i Adolescència. Durant tota la setmana l'alumnat de l'escola ho ha treballat a la zona de l'skate. Demà estigueu atents a les xarxes socials del Consellet de Participació Adolescent. 9.00h el procés de canvi de la zona skate. A les 9.15 h entrevista del Cristian, l'artista creatiu i pintor. A les 12.00h vídeo explicatiu del dret a participar i decidir.

Aquest cap de setmana s'obre la Campanya del Gran Recapte al Palau d'Anglesola. Podeu col·laborar comprant tiquets per adquirir productes bàsics de primer necessitat. La donació es pot fer a l'Agrobotiga Sant Roc, a ca l'Alsina i a cal Colau. Enguany el teu gest, per petit que sigui, és més necessari que mai perquè els Bancs d'Aliments travessen el pitjor moment des de la seva creació amb una xifra rècord de persones ateses. Moltes gràcies.

Es convoca a tots els partícips a la Junta General ordinària a la Sala d'Actes de la Comunitat General de Regants (Casa Canal), el dia 22 de novembre a les 10.30 en primera convocatòria i mitja hora després en segona. Es demana la màxima assistència.

dimarts 17 de novembre

L'Ajuntament comunica que el proper dijous dia 19 a les vuit del vespre, hi haurà sessió pública de Ple Extraordinari. Degut a les circumstàncies actuals, aquest serà virtual i es podrà seguir pel canal Youtube de l'Ajuntament.

Es fa saber, que fins el 30 de novembre s'estan cobrant els rebuts de l'IAE (Impost d'Activitats Econòmiques), corresponents a l'any 2020. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebrà directament del seu banc sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Daicarmobel informa que té ofertes especials en sofàs, chaise longue, butaques relax, matalassos, canapès, cadires escriptori, taules d'oficina, bucs i estanteries, entre d'altres. Podeu visitar la seva botiga i descobrir aquest productes amb totes les mesures de seguretat.

divendres 13 de novembre

Aquest cap de setmana s'obre la Campanya del Gran Recapte al Palau d'Anglesola. Podeu col·laborar comprant tiquets de tres euros per adquirir productes bàsics de primer necessitat. La donació es pot fer a l'Agrobotiga Sant Roc, a ca l'Alsina i a cal Colau. Enguany el teu gest, per petit que sigui, és més necessari que mai perquè els Bancs d'Aliments travessen el pitjor moment des de la seva creació amb una xifra rècord de persones ateses. Moltes gràcies.

Demà dissabte se celebren les XI Jornades d'Estudis del Pla d'Urgell. Es presentaran 18 treballs d'investigació sobre la nostra comarca en format telemàtic. Les Jornades es podran seguir en directe, a partir de les 9 del matí, des del Canal Youtube de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola. https://www.youtube.com/AjuntamentElPalaudAnglesola.

Cada cap de setmana apareixen elements abandonats a fora dels contenidors d'escombraries. Aprofitant que demà tenim la deixalleria mòbil oberta davant del pavelló poliesportiu llencem un repte: ser capaços de mantenir les illes de contenidors netes durant el dissabte i diumenge.
Entre les 8 del matí i les 2 del migdia, a la deixalleria hi podeu dipositar fluorescents, bateries, pintures, electrodomèstics, ferralla, fustes, pneumàtics, enderrocs d'obres menors...

Demà dissabte, a la Plaça Generalitat, hi haurà una parada de verdura i fruita de temporada. Tot de bona qualitat i a molt bon preu.

Daicarmobel informa que té ofertes especials en sofàs, chaise longue, butaques relax, matalassos, canapès, cadires escriptori, taules d'oficina, bucs i estanteries, entre d'altres. Podeu visitar la seva botiga i descobrir aquest productes amb totes les mesures de seguretat.

dijous 12 de novembre

Es comunica que demà dia 13, no hi haurà consulta de la metgessa.

L'Ajuntament comunica que la deixalleria mòbil serà al Palau, al pavelló poliesportiu, demà divendres dia 13 de les 10 .00 a les 13.30 hores i de les 15.00 a les 17.30, i el dissabte dia 14 de les 8 a les 14 hores.

dimarts 10 de novembre

A Arquescarns hi ha tota mena de carns: vedella, pollastre, porc, etc. a més d'una gran quantitat de productes elaborats artesanalment com pinxos, embotits, hamburgueses, llonganisses i molt més. També hi ha caragols!

Feu les vostres comandes als telèfons 650 46 19 78 i 626 02 31 43. Venen tots els dijous.
Per a més informació els podeu visitar @arquescarns a Instagram i Facebook


divendres 6 de novembre

Des de les 6 del matí d'aquest divendres i fins a les 6 del matí de dilluns vinent, tenim vigent el confinament perimetral. Això vol dir que no podem sortir del municipi si no és per causes urgents. Doncs gaudim del poble i aprofitem per passejar pels 12 quilòmetres quadrats del Palau d'Anglesola, assaborint la tardor de casa nostra. Us convidem a compartir fotos del terme a les xarxes amb l'etiqueta #emplauelpalau. Que tinguem un bon cap de setmana!

Es comunica que aquest dissabte NO hi haurà la parada de fruita i verdura a la Plaça Generalitat a causa de les restriccions implantades per evitar la propagació de la COVID-19

dijous 5 de novembre

Si aprofiteu el camp de setmana per fer neteja del jardí, recollir fulles o esporgar els arbres, podeu sol·licitar un sac a les oficines municipals per posar-hi totes les restes vegetals. El sac es recollirà el dilluns al matí per davant de casa vostra. Es un servei gratuït. Utilitzem-lo per reciclar encara millor.

La Penya Barcelonista informa, que es posa a la venda la loteria de Nadal, serà a dècims i sense recàrrec. Es pot comprar a la Penya Barcelonista, el divendres des de les 6 fins a 2/4 de 8,  el dissabte des de les 12 i fins la 1 i el dilluns des de les 6 fins a 2/4 de 8. La venda està oberta a tothom. Cal que hi aneu amb la mascareta posada.