Pregons

Dijous 22 de juny

Es demana que durant el divendres dia 23 NO es tirin papers, plàstics ni cartrons als contenidors per evitar incendis en la Revetlla de Sant Joan.


Dijous 22 de juny

Atenció,

Ha mort Magdalena Gou Sans, del carrer Ramon i Cajal, 8.

El seu enterro i funeral serà demà a les 11 del matí a l’església parroquial del Palau d’Anglesola.

La difunta serà al tanatori municipal. Aquest romandrà obert avui de les 5 h de la tarda a 2/4 de 10 de la nit.

I demà de 2/4 de 10 del matí fins a l’hora del seu enterrament.


Dimarts 20 de juny

El nou centre de serveis de Fondarella va obrir ahir les seves portes i ofereixen els següents serveis:

Centre de dia amb horaris personalitzats.

Servei de menjador del centre de dia a 5€ l’àpat

Tallers d’estiu oberts a tothom a 2€ la sessió.

 

Informació sense cap compromis al mateix centre, C. Mossèn Jesús Huguet s/n, davant el camp de futbol o als telèfons 973-673272/685694688.


Dilluns 19 de juny

Atenció, la botiga de menjars per emportar, coques i pastisseria A gust, comunica que fins dijous podeu encomanar les vostres coques salades i les coques dolces de revetlla de crema, cabell d’àngel i fruites. A partir de dimarts podeu passar a veure-les. Gràcies.


Divendres 16 de juny

La Llar de Jubilats comunica que el proper diumenge hi haurà sessió de cinema amb la pel·lícula "El violinista en el tejado", a les 5 de la tarda i al Local Sociocultural.

Dimarts dia 20 al consultori mèdic es desplaçaran des de el CAP de Mollerussa, en horari de 9 a 12:30 h., per donar d'alta als usuaris que vulguin a la Carpeta "La meva salut". S'ha de portar la targeta sanitària, el DNI i l'adreça de correu electrònic.

Demà dissabte, hi haurà parada de la Tere Reyes i el seu fill, amb roba de dona (bruses, pantalons, faldilles i bates) i roba d'home (samarretes i pantalons curts).

Dijous 15 de juny

L'Ajuntament recorda que els tiquets del sopar de Sant Joan es podran recollir a les oficines municipals de 9 a 14 hores, avui i demà.


Dimecres 14 de juny

El servei d'infermeria comunica que dijous i divendres l'horari serà de 8 a 12 del matí.

L'Associació Esportiva de Natació informa que el pròxim dilluns dia 19, és l'últim dia per poder fer l'inscripció pels cursets de natació i aquafit. Es recorda que es poden recollir les butlletes al bar del Poli o a les piscines.

Dimarts 13 de juny

El qui hagi trobat un xaleco gris amb moltes butxaques, perdut pel poble, si el volen tornar sel's agrairà.

Dilluns 12 de juny

Es fa saber que el proper dia 11 de juliol, es desplaçarà al Palau la unitat mòbil de la ITV per tal de fer la revisió als ciclomotors. Els interessats poden passar a apuntar-se a les oficines de casa de la Vila.

El qui hagi trobat unes claus perdudes pel poble, si les volen tornar se'ls agrairà.

El qui hagi vist un gosset petit, blanc i negre, amb cara de Husky i que respon per Daco, si el volen denunciar se'ls agrairà.

Es fa saber que fins el proper 30 de juny es cobraran els rebuts del padró municipal de l'IBI Urbana, corresponents al primer termini de l'any 2017.


Divendres 9 de juny

El qui hagi trobat una fusta de remolc, si la volen tornar poden trucar al telèfon 973 60 16 90