Pregons

Dilluns 17 de desembre

L'Associació de Dones us recorda que avui a les sis de la tarda, hi haurà un interessant taller de cuina multicultural. Us hi esperen.

Si algú ha trobat un moneder de color marró clar amb tots els documents i un mòbil. Si ho vol portar a l'Ajuntament se li agrairà.

"Les cartes, que es compten per centenars, ens mantenen molt connectats amb el batec de la gent"...ens diuen des de la presó de Lledoners. Ara que ja s'apropa el Nadal volem enviar més missatges d'ànim i suport als presos polítics. Per això trobareu postals i sobres a la biblioteca i al S'Abril. Farem una tramesa col·lectiva de part de tot el poble del Palau d'Anglesola. Teniu temps fins aquest dimecres al vespre.

Dimecres 28 de novembre

Qui vulgui Loteria de la Unió de Pagesos, poden passar per Cal Pujol al carrer del Mig núm. 9

Dijous 13 de setembre

Autocars Salvia us assabenta a tots els usuaris que des del dia d'ahir, els horaris des de Bellvís a Mollerussa i des de Vila-Sana a Lleida són els de època escolar (amb parada a l'IES Ponent, IES La Serra, també a la ctra. de Torregrossa i l'estació nova d'autobusos). Els esmentats horaris es troben a les marquesines de la parada, així com al tauler d'anuncis, web d'autocars Salvia i per qualsevol dubte disposen del telèfon d'informació 973 28 24 67.

Dijous 6 de setembre

El que vulgui col·locar plaques i làpides al cementiri, es poden adreçar a la Remei Paris del carrer Àngel Guimerà núm. 6.