Pregons

Dijous 5 de desembre

L'Ajuntament comunica que passarà el camió de recollida d'objectes voluminosos per les cases. Tothom que vulgui fer ús d'aquest servei gratuït, pot comunicar-ho fins al dia 10 de desembre a les oficines municipals.

Dimecres 4 de desembre

La Llar de Jubilats comunica que el Berenar de Nadal es farà el proper diumenge 15 de desembre a dos quarts de sis de la tarda a la Sala d'Actes del 2n pis del Local Sociocultural. Us podeu apuntar i pagar els 7 euros per soci/sòcia els dies 5 i 9 de desembre de 10 a 12 del migdia i de 4 a sis i mitja de la tarda.

Dimarts 3 de desembre

Es fa saber que fins el proper 16 de desembre i a les oficines de Casa de la Vila, es cobraran els rebuts del servei d'aigua potable a domicili del 2n termini de l'any 2019. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja rebran directament del seu banc sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

El qui vulgui comprar loteria de Unió de Pagesos, poden passar pel carrer Mig núm. 9

La Col·lectivitat de Regants núm. 9 de Golmés, convoca a tots els partícips a la Junta General Ordinària que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Col·lectivitat a Golmés, el proper dijous 5 de desembre a les 19.30 h. en primera convocatòria i mitja hora després en segona.

Dimecres 13 de novembre

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola vol crear ens els pròxims mesos l'Ordenança per a la Convivència i el Civisme. Per això ha creat una comissió de Civisme formada per un grup de veïns i veïnes del poble i està oberta a tothom que hi vulgui participar. Si voleu formar-ne part, escriviu a civisme@elpalaudanglesola.com o passeu per les oficines municipals.

Dimecres 24 de juliol

L'Ajuntament del Palau informa de la necessitat de recollir els excrements dels animals de companyia dipositats a l'espai públic. També es recorda que a la via pública , els gossos han d'anar acompanyats i lligats amb corretja i que aquells que estan considerats perillosos han de dur morrió, aixi com l'obligació d'estar censats a l'Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.