Pregons

Divendres 23 d’agost

La Parròquia comunica que fins a nou avís, la missa dels dissabtes es farà a la mateixa hora de sempre a la Llar de Jubilats, i la dels diumenges es farà a al Residència Ca la Cileta.

Es comunica que de cara al partit de futbol de la Festa Major del divendres dia 30 d'agost, de solters/es contra casats/des, encara manquen jugadors/es per a l'equip de casats/des. Us animem a tots/es per tal que us apunteu per acabar de formar els equips. Podeu fer-ho a l'Ajuntament o a les Piscines Municipals.

El qui hagi perdut un gos de raça mitjana i de curta edat poden passar per l'Ajuntament on se'ls informarà.


Dijous 22 d’agost

El qui hagi perdut un patinet per la zona del Parc de Salut, pot passar per l'Ajuntament on se l'informarà.

La botiga de menjar per emportar Agust Catering informa, que per aquesta Festa Major disposarà d'un menú familiar especial per endur-se a casa. També podreu disposar de canelons de carn o marisc, cargols, fideuà, fricandó, sarsueles, mariscades...etc. Informació i comandes fins el dia 28 d'agost al migdia.

Dimarts 20 d’agost

L'Encarregat del poliesportiu comunica que per la Festa Major del Palau, el bar romandrà obert, oferint servei de bar, vermuts, sopars i menús de festa major amb reserva prèvia. Menús adaptats per vegetarians i tot tipus d'intoleràncies  i al·lèrgies, menús infantils i menú de festa major que començarà amb un refrescant còctel de benvinguda, entrants a triar entre còctel de gambes o cargols a la gormanda, plat principal a triar entre sarsuela de peix o canelons de pollastre de corral casolans i de postres a triar entre crema catalana o bé gelats artesans. Per reserves podeu trucar al 639 52 42 34 (Sergi)

Dilluns 19 d’agost

El qui hagi perdut unes claus per la zona de la Moleva, poden passar per l'Ajuntament on sel's informarà.

Es fa saber que fins el dia 31 d'agost estan al cobro els rebuts de les taxes municipals que inclouen la taxa de clavegueram, guals, cementiri i taxa per l'ocupació de terrenys d'ús públic local de l'any 2019. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats els rebrà directament del seu banc sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Divendres 16 d’agost

El qui hagi perdut un clauer amb diverses claus, poden passar per l'Ajuntament on se'ls informarà.

L'Assemblea Nacional Catalana del Palau d'Anglesola informa que aquest any es farà un autocar per anar a Barcelona el dia 11 de setembre. Sortirà del Palau a les 12 del migdia. El preu es de 12 € per persona. Els interessats poden apuntar-se al bar S'Abril. També comuniquen que tenen una botiga oberta amb venda de samarretes d'enguany a la Plaça Major de Mollerussa, prop de la farmàcia. Els horaris son: - de dilluns a divendres de 18 a 20:30 hores. - dimecres i dissabte al matí de 10 a 13 hores.

Dijous 8 d’agost

Qui hagi perdut un gos de raça petita amb un collar de color blau, poden passar per l'ajuntament on se'ls informarà.

Dimecres 24 de juliol

L'Ajuntament del Palau informa de la necessitat de recollir els excrements dels animals de companyia dipositats a l'espai públic. També es recorda que a la via pública , els gossos han d'anar acompanyats i lligats amb corretja i que aquells que estan considerats perillosos han de dur morrió, aixi com l'obligació d'estar censats a l'Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.

Dimecres 17 de juliol

L'Ajuntament i els mossos d'esquadra, recomanen que davant les mostres d'incivisme i els danys soferts al cementiri municipal, es denunciïn totes les actituds vandàliques, només cal trucar als mossos, al telèfon 973-701685.