Pregons

Dijous 14 de novembre

Es fa saber que fins el proper dia 30 de novembre es cobraran els rebuts del padró municipal de l'IBI Urbana corresponents al segon termini de l'any 2019. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebran directament del seu banc o caixa sense necessitat de passar per l'Ajuntament.

Dissabte torna el Correllengua al Palau d'Anglesola. Una festa per defensar la nostra llengua, la nostra cultura i la llibertat. L'alumnat de 3r, 4t, 5è i 6è de l'escola Arnau Berenguer ha preparat uns contes de Pere Calders que et us podeu perdre. A les 4 de la tarda a la Plaça Abadia. Després la Conxita Botines compartirà "La Màgia dels Colors", un llibre escrit per ella. Hi haurà berenar popular i es farà cercavila cap al camp de futbol per enlairar fanalets de llum per la llibertat.

Qui hagi trobat unes clau pèrdues per carrer Mollerussa o carrer Molí, si les volen portar a l'Ajuntament se'ls gratificarà.

Dimecres 13 de novembre

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola vol crear ens els pròxims mesos l'Ordenança per a la Convivència i el Civisme. Per això ha creat una comissió de Civisme formada per un grup de veïns i veïnes del poble i està oberta a tothom que hi vulgui participar. Si voleu formar-ne part, escriviu a civisme@elpalaudanglesola.com o passeu per les oficines municipals.

Dimarts 12 de novembre

La Llar de Jubilats informa als seus socis que poden venir a recollir el carnet de soci i la loteria d'enguany, aquest dijous dia 14 i divendres dia 15 en horari de 10 a 12 i de 5 a 7 de la tarda. Alhora també es fa saber que demà dimecres a la tarda, les persones interessades en la sortida en autocar del Pre-Nadal, passin a pagar durant la tarda.

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest dijous a les 9 de la nit i al municipal del Palau d'Anglesola juguen contra l'Albi. I aquest diumenge a les 4 de la tarda i també al municipal del Palau d'Anglesola juguen contra el Linyola. 

Dimarts 15 d’octubre

S'ha trobat una gosseta petita de color marró, sense cua. Si algú l'ha perdut que passi per l'Ajuntament que se l'informarà.

El Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-Sana comunica que s'ha organitzat un curs de ioga per a principiants que començarà avui a les 19:30 a Cal Sinén i que finalitzarà el dia 10 de desembre. Seran 8 classes que t'ajudaran a posar en forma el teu cos i la teva ment. Reserva plaça al telf.  677 52 91 30

Dimarts 8 d’octubre

Es fa saber que els dies 14 i 15 de novembre es desplaçarà al Palau la Unitat Mòbil de la ITV per tal de fer la revisió dels vehicles agrícoles. Els interessats poden passar a apuntar-se per les oficines de Casa de la Vila.

Divendres 6 de setembre

La Parròquia del Palau d'Anglesola comunica que a partir d'aquest cap de setmana, la missa del dissabte i del diumenge es realitzarà a la Sala d'Actes (al segon pis) del Local Sociocultural.

Dimecres 24 de juliol

L'Ajuntament del Palau informa de la necessitat de recollir els excrements dels animals de companyia dipositats a l'espai públic. També es recorda que a la via pública , els gossos han d'anar acompanyats i lligats amb corretja i que aquells que estan considerats perillosos han de dur morrió, aixi com l'obligació d'estar censats a l'Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.