Pregons

Dimarts 20 de novembre

Es fa saber que demà dimecres a les 7 de la tarda a la Biblioteca, hi haurà la presentació del llibre "Escoles i Mestres de la Segona República al Pla d'Urgell" a càrrec dels seus autors, els historiadors Esteve Mestre i Ton Solé.

El CF Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, juguen al Municipal del Palau d'Anglesola contra la Unió Esportiva Guissona, 12è classificat de Segona Catalana. Partit corresponent a la jornada 13.

Dijous 15 de novembre

Es fa saber que fins el dia 30 de novembre s'estan cobrant els rebuts de l'IAE (Impost d'Activitats Econòmiques), corresponents a l'any 2018. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebrà directament del seu banc.

L'Ajuntament comunica que fins el proper dia 30 de novembre es cobraran els rebuts del padró municipal de l'IBI Urbana, corresponents al segon termini de l'any 2018. Tothom que tingui els seus rebuts domiciliats ja els rebrà directament del seu banc.

Dijous 13 de setembre

Autocars Salvia us assabenta a tots els usuaris que des del dia d'ahir, els horaris des de Bellvís a Mollerussa i des de Vila-Sana a Lleida són els de època escolar (amb parada a l'IES Ponent, IES La Serra, també a la ctra. de Torregrossa i l'estació nova d'autobusos). Els esmentats horaris es troben a les marquesines de la parada, així com al tauler d'anuncis, web d'autocars Salvia i per qualsevol dubte disposen del telèfon d'informació 973 28 24 67.

Dijous 6 de setembre

El que vulgui col·locar plaques i làpides al cementiri, es poden adreçar a la Remei Paris del carrer Àngel Guimerà núm. 6.