Pregons

dilluns 8 de març

Cantem amb el grup El Diluvi que "Seràs aquella que vas voler ser. Seràs la tres voltes rebel. Seràs un puny alçat al vent". https://www.youtube.com/watch?v=DDIA_hrT3kQ

Amb motiu del Dia internacional de les Dones, us convidem a fer realitat el lema "Al Palau d'Anglesola, dones i homes, corresponsables". Trenquem estereotips, compartim tasques domèstiques, tinguem cura de les persones dependents i acompanyem plegats l'educació dels fills i filles. Ho reivindiquem pintant un mural al magatzem municipal que podeu passar a veure al llarg del dia. I al canal YouTube de l'Ajuntament podeu veure el documental "Dones del Palau que tenen molt a dir" i a les 7 de la tarda podeu seguir la lectura del Manifest. Que la Covid no suposi un pas enrere en la igualtat i l'equitat.

divendres 5 de març

L'Associació de Dones volen celebrar el dia internacional de la dona d'una manera especial, donades les circumstàncies de la pandèmia. Per això conviden a totes les sòcies a que passin a recollir un obsequi al bar Esport el dilluns dia 8, de 6 a 8 de la tarda.

Demà dissabte hi haurà una parada a la Pl. Generalitat on podreu comprar llençols, coixineres, conjunts de roba de llit i conjunts de tovalloles.

La Salle Mollerussa organitza la Jornada de Portes Obertes d'ESO online el proper diumenge dia 7 de març a les 12 del migdia. Us podeu inscriure a través de la web mollerussa.lasalle.cat o trucant al 973 600 270.

dijous 4 de març

La Col·lectivitat de Regants núm. 11 dels Canals d'Urgell, convoca a tots els partícips a la Junta General ordinària que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Comunitat General de Regants (Casa Canal), el dia 7 de març a les 10.30 hores en primera convocatòria i mitja hora després en segona. Es demana la màxima assistència.

dimecres 3 de març

L’Escola informa que el proper divendres 12 de març a les 18:00h. es farà la jornada de portes obertes virtual. Per assistir-hi haureu d’omplir el formulari que hi ha penjat a la web, en el que se us demana un correu electrònic que serà on us enviaran la invitació a la reunió.

Web de l’escola: https://agora.xtec.cat/ceip-arnau-berenguer/

Moltes gràcies.


dimecres 3 de març

Per tal de realitzar reparacions en la xarxa general d'aigua, no hi haurà subministrament al c. Orient, c. Mollerussa i c. Ramon i Cajal.

dimarts 2 de març

Guarderia Marta obre preinscripcions pel curs 2021-2022 des de l'1 al 19 de març.

Es fa saber a tots els veïns i veïnes del Palau, que l'Agrobotiga de la Cooperativa Sant Roc, estarà oberta tots els dimarts a la tarda, de les 5 a les 8 del vespre.

Oferta Especial DaicarMobel. Els millors preus amb sofàs Chaiselongue, sofàs de 2 i 3 places, sofàs relax, sofàs llit i butaques relax. Entrega inmediata. Vine a probar els nostres matalassos, canapès, dormitoris i sales d'estar. Podeu veure les nostres propostes a http://bit.ly/EBANDO-SOFASwebdivendres 26 de febrer

Es fa saber a tots els veïns i veïnes del Palau, que l'Agrobotiga de la Cooperativa "Sant Roc", estarà oberta tots els dimarts a la tarda, de les 5 a les 8 del vespre.

La Penya Barcelonista comunica que demà dissabte a les 16.15 hores de la tarda, obrirà la seu social per a poder veure el partit. Cal que vingueu amb la mascareta.

Òptima, consultoria de Recursos Humans de Lleida, comunica que hi ha una oferta de treballs d'Administrador/a de sistemes i xarxes per una empresa del sector industrial de la zona del Pla d'Urgell. Els interessats podeu trucar al telèfon 973 725895 o bé podeu enviar el vostre currículum a la pàgina web optima.cat. Més informació al link: https://www.optima.cat/ca/ofertes-de-feina/759/administrador-a-de-sistemes-i-xarxesdijous 25 de febrer

Qui vulgui comprar calçots de l'hort, podeu encomanar-los a la botiga de l'Enriqueta o bé al telèfon 689 94 58 66

dimecres 24 de febrer

La Salle Mollerussa organitza la Jornada de Portes Obertes d'ESO online el proper diumenge dia 7 de març a les 12 del migdia. Us podeu inscriure a través de la web mollerussa.lasalle.cat o trucant al 973 600 270. La Salle Mollerussa, "Mira més enllà"

dimarts 23 de febrer

El Banc de Sang agraeix les 51 persones que ahir es van apropar a la donació del Palau d'Anglesola. Un petit gest que salva vides.

Dissabte passat, les reines Carnestoltes van repartir gorres d'AFANOC i polseres pel Pediatric Cancer Center a les cases disfressades. Si encara no tens la teva i vols participar a la campanya "Posa't la Gorra", la pots adquirir a les oficines municipals i també al pavelló poliesportiu. Hi ha talla d'adults i talla infantil. A part de les gorres, també podeu comprar les polseres del projecte "Tots junts, és possible". Gràcies per la col·laboració.

S'han trobat unes claus per la Plaça Generalitat, si algú les ha perdut que passi per l'Ajuntament.

S'ha trobat una anell a la Plaça Generalitat, si algú l'ha perdut que passi per l'Ajuntament.

L'Ajuntament comunica que la deixalleria mòbil serà al Palau, al pavelló poliesportiu, el proper divendres dia 26 de les 10 a les 13.30 i de les 15 a les 17.30. I el dissabte dia 27 de les 8 a les 14 hores.