Pregons

Divendres 19 de gener

La llar de jubilats recorda que diumenge, a les 5 de la tarda, a la sala d’actes del local cultural hi haurà una sessió de cinema amb la projecció de “Bienvenido mister Marshall”

------------------

L’Associació de dones del Palau us informa que demà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda hi ha cine fòrum al lloc de costum, a la penya del Barça.


Dijous 18 de gener

CF. Palau d'Anglesola informa que aquest diumenge a 2/4 de 5 de la tarda juguem al municipal del Palau d'Anglesola contra al Club Atlètic Castellserà, 6è classificat de segona catalana. Primer partit de la segona volta corresponent a la jornada 18.

------------------------------

Aquest dissabte, dia 20, a partir de les 9 del matí, hi haurà la parada de venda de pollastres a l'ast, conill i costella al lloc de costum.

Dimarts 16 de gener

Ha mort Maria Marcela Vigatà Cerbelló, coneguda com la vídua del Ramon Domenjó de Cal Polit. El seu enterro i funeral serà demà dimecres a les 4 de la tarda, a l'Església Parroquial de Sant Jaume de Mollerussa. La difunta serà al Tanatori de Mollerussa i aquest romandrà obert avui de les quatre de la tarda fins les 9 del vespre i demà des de les deu del matí fins a l'hora del seu enterrament.

Dimarts 16 de gener

L'Ajuntament convoca una concentració davant de Casa de la Vila, avui dimarts a les 20 h. per reclamar la llibertat del Jordi Cuixart i del Jordi Sánchez que avui fa 3 mesos del seu empresonament i alhora també la del Vicepresident Junqueras i la del Conseller Forn empresonats.

Dijous 11 de gener

L'Ajuntament convoca a tots els pares i mares a una reunió informativa el proper dimarts dia 16 de gener a les 20,30 hores, a la Sala d'Actes del Local Sociocultural, en relació a l'anunci d'Ensenyament de la creació d'un nou institut a Mollerussa que afecta a l'alumnat del col·legi Arnau Berenguer del Palau. Per la importància del tema demanem la vostra assistència.