Pregons

dijous 9 d’abril

Situació al Palau d'Anglesola - Comunicat diari de l'Ajuntament
Dijous 9 d'abril - 13.00 h

Defunció:
S’ha mort la Josefina Velasco, del carrer Orient núm. 25. A causa de les circumstàncies actuals no hi vetlla ni funeral.
Comerços:
Els comerços del Palau d’Anglesola tanquen per Divendres Sant i també el dilluns de mona. El dissabte, al matí, estaran oberts atenent al públic.
Gossos i confinament: Tal com fan la majoria de propietaris de mascotes del Palau d’Anglesola, us recordem que en aquest temps de confinament els passejos amb els gossos han de ser curts, cal recollir els excrements i, sobretot, evitar el contacte amb altres animals i persones.
Civisme: Quasi un mes seguit de confinament ens posa a prova la paciència de tots, a dins i a fora de casa. Siguem curosos amb actituds que puguin molestar els veïns: sorolls forts a hores intempestives, fer foc als jardins, abandonament de deixalles fora dels contenidors...
Consultori mèdic: Fins a les 8 del vespre la Dra. Raquel i la Concepció atenen urgències al consultori del Palau d'Anglesola. En cas de necessitat truqueu al: 973 71 09 74. Des de demà i fins dilluns de mona, les urgències s’atendran al CAP de Mollerussa, prèvia trucada 973 71 10 71.

dimarts 7 d’abril

Decorem la Mona amb l'Avenç

Coronamona: Estàs preparant la mona d’enguany? Des de la revista Avenç t’animem a compartir la creació artesana. Fes una foto i envia-la a avensdelpalau@gmail.com o penja-la a les xarxes socials. Podràs guanyar uns subscripció anual a la revista del Palau d’Anglesola, per a tu o per regalar.

dimarts 7 d’abril

Pagesiaacasa.cat

Ramaderia Feixa, de Castelldans, fa repartiment a domicili dels seus productes: Mig corder (45 €) 60 talls-6 kg aprox. Corder sencer (80 €). Telèfon/whatssap 686453159. Repartim els dissabtes.