Agenda d'activitats

03-10-19 a 27-10-19

Actes i activitats del mes d'octubre de 2019

DIVENDRES 4, de 18:00 a 20:00 hores, al local sociocultural, l'Associació de Dones vendrà les entrades (20€) per l'obra de teatre Shirley Valentine amb Mercè Aranega, que es representarà a la Llotja el dia 23 de novembre. I les entrades (25€) per Mamapop, del 24 de novembre a l'Auditori, concert solidari contra el càncer de mama.

DISSABTE 5 I DIUMENGE 6, 6a Mostra de Formatges artesans de Ponent

Dissabte, a partir de les 20:00 hores, a la Cooperativa de Sant Roc, taula rodona, sopar amb la influencer Marta Medran i concert a càrrec d'Eduard Boluda.

Diumenge, de 10:00 a 14:00 hores i de 17:00 a 20:00 hores, al pavelló poliesportiu, Mostra de formatges amb parades, concursos i zona infantil.

http://elpalaudanglesola.com/actualitat/6a-mostra-de-formatges.html


DIUMENGE 6, a partir de les 9:30 hores, al Castell del Remei, la Plataforma Canal Viu organitza el Dia de les Banquetes amb plantada d'arbres, caminada, esmorzar popular, alliberament d'aus, homenatge als casellers i visita guiada al celler.

DILLUNS 7, a les 21:30 hores, al local sociocultural, Assemblea General de l'AE Natació del Palau d'Anglesola.

DISSABTE 12, al municipal del Palau d'Anglesola, inici de lliga dels tres equips prebenjamins A, B i C del  Club Esportiu Pla d'Urgell (CEPU).

DIUMENGE 13, a les 14:00 hores, al pavelló poliesportiu, primer acte de celebració dels 25 anys de l'AEiG Lo Merlet. Súper concurs de paelles i animació infantil per a totes les famílies que han format part al llarg d'aquests 25 anys.

DIUMENGE 13, al municipal del Palau d'Anglesola, CF Palau d'Anglesola - FC Borges Blanques. Jornada 6 de Segona Catalana grup 5. La data i hora pot canviar. Uns dies abans, mirar l'horari a la web del CF Palau d'Anglesola: cfpalauanglesola.tk.

DIMARTS 15 I DIMECRES 16, de 18:00 a 20:00 hores, al local sociocultural, l'Associació de Dones farà el lliurament de carnets a les sòcies (12€) i la venda de la loteria de Nadal (10€).

DISSABTE 19, a les 13:00 hores, al local de la Penya Barcelonista del Palau d'Anglesola, retransmissió de l'encontre Eibar - Barça. Se servirà dinar a la mitja part prèvia reserva.

DIUMENGE 27

A les 10:00 hores partit de bitlles entre Palau d'Anglesola - Bellavista de Miralcamp.

AJORNAT PEL MAL ESTAT DEL TERRENY DE JOC A les 10:00 hores, al camp municipal del Palau d'Anglesola, partit Veterans Palau d'Anglesola - Veterans Alcoletge.

AJORNAT PEL MAL ESTAT DEL TERRENY DE JOC A les 16:30 hores, al camp municipal del Palau d'Anglesola, CF Palau d'Anglesola - CF Sudanell. Jornada 8 de Segona Catalana grup 5. La data i hora pot canviar. Comprovar si hi ha canvis a la web del CF Palau d'Anglesola: cfpalauanglesola.tk.

PENYA BARCELONISTA DEL PALAU D'ANGLESOLA

Loteria a la venta amb dècims. Un euro de cada dècim anirà destinat a l'Hospital Sant Joan de Déu. Dies de venda: 23 (durant el partit), 24 i 25 (de 18:15 a 19:15 hores).

PARTICIPACIÓ CIUTADANA: PROPOSTES REBUDES SOBRE LES PISCINES

S'han recollit una vuitantena de propostes de diferents àmbits. Les més repetides són:

  • Normativa: propostes reclamant comportaments més cívics i de respecte per tots els usuaris (jugar a la pilota, tirar-se bruscament, etc.). Es reclama fer complir la normativa sobre l'espai lliure de fums en tot el recinte, així com el fet d'usar roba de bany per banyar-se. 
  • Instal·lacions. Propostes de millora com: crear més espais d'ombra, millorar l'accés a la piscina gran per a persones amb dificultats o de més edat, instal·lar Wifi i evitar la proliferació de mosquits.
  • Abonaments. Es proposa més tipus d'abonaments: familiars, temporals o compartits amb altres pobles de la comarca.
  • Socorrista: varis comentaris reclamant una vigilància més activa per part dels socorristes.
  • Noves activitats: es demana estudiar el fet d'obrir més aviat (caps de setmana) i organitzar sessions (puntuals) de banys nocturns.

Tots aquests comentaris seran avaluats de cara a la propera temporada.

Des de l'Ajuntament volem agrair-vos la participació!


L'AJUNTAMENT INFORMA:

La recollida de voluminosos serà el dijous 17. Interessats truqueu a l'Ajuntament abans del dia 16.

La neteja viària es durà a terme els dies 9 i 25 d'octubre. Es demana que durant el matí no hi hagi vehicles estacionats als carrers per tal de procedir correctament el procés de neteja.