Agenda d'activitats

08-11-19 a 01-12-19

Actes i activitats del mes de novembre de 2019

DIVENDRES 8

A les 15.00 h, des de la parada del bus, sortida a Cervera organitzada per l’Associació de dones. Inclou visita a la Casa Dalmases, Museu Marc Márquez i berenar.

A les 21.00 h, al camp de futbol municipal del Palau d’Anglesola, partit entre CF Palau d’Anglesola - CF l'Albi. Jornada 10 de Segona Catalana grup 5 (1).

DIUMENGE 10

A les 10.00 h, al costat de les piscines, Tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Anglesola i Castellnou.

DIJOUS 14 

A les 21.00 h, al camp de futbol municipal del Palau d’Anglesola, partit entre CF Palau d'Anglesola - CF Sudanell. Jornada 8 de Segona Catalana grup 5 (1).

DISSABTE 16

A les 16.30 h, a la sala d’actes del local sociocultural, sessió de cinefòrum organitzada per l’Associació de dones.

Correllengua. Lectura de contes a les cases. Cercavila. Concert Músics per la Llibertat. Enlairada de fanalets. El programa es repartirà a part.

DIUMENGE 17

A les 16.00 h, al camp municipal del Palau d'Anglesola, CF Palau d'Anglesola - CF Linyola. Jornada 11 de Segona Catalana grup 5 (1).

DILLUNS 18

A les 17.30h, creació d'un punt de llibre per a infants de totes les edats. Cal inscripció prèvia a la 

biblioteca o a través del correu biblioteca@palaudanglesola.cat fins el14 de novembre.

DIES 20, 21 i 22

Recollida de joguines i roba en bon estat per a l’ONG SOS Mamas durant els dies 20, 21 i 22, 

de 17h. a 19h. a la Penya Barcelonista.

DIJOUS 21

A les 20h. a l’edifici sociocultural “Pistes per la felicitat del Palau d’Anglesola. Com potenciar la convivència al poble”. Xerrada del sherpa Daniel Gabarró per iniciar l’ordenança de civisme.

DIES 22 I 23

Gran Recapte del Banc dels Aliments. Podeu participar-hi a l'Agrobotiga Sant Roc, cal 

Colau, ca l'Alsina, l'escola Arnau Berenguer i guarderia Marta

DISSABTE 23

A les 19.15 h, des de la parada d’autobús, sortida al teatre La Llotja per a veure l’obra “Shirley Valentine”. Organitza l’Associació de dones.

19.00 h Trobada d’aniversari dels caps i intendents que al llarg de 25 anys han donat vida a l’Agrupament Escolta i Guia Lo Merlet. Organitza: AEiG Lo Merlet i comissió d’antics.

DIUMENGE 24

10.00 h, al costat de les piscines, Tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Anglesola i Bellvís.

18.00 h, a l’Auditori de Lleida, concert solidari de “Mamapop”. Sortida organitzada per l’Associació de dones.

DILLUNS 25

Commemorant el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, a les 19h. es llegirà el manifest davant l’Ajuntament.

DIJOUS 28

A les 19.00 h, a la sala d’actes del local sociocultural, xerrada sobre les “Malalties minoritàries” (Marató de TV3) a càrrec del Sr. Aureli Esquerda. Organitza l’Associació de dones. 

DISSABTE 30

Sopar i bingo solidari pel projecte Camp de treball Àfrica 2020.

21.00 h al pavelló poliesportiu. Tiquets (10 € adults i 8 € infantil) a la Farmàcia, cal Colau, ca l'Alsina, bar Poli, bar Pyràmid i s'Abril. Organitzen: trucaires de l'AEiG Lo Merlet

DIUMENGE 1 DE DESEMBRE

Implica’t. Matí de recollida col·lectiva de brossa. 10.00 h Xocolata desfeta al pavelló. 

10.30 h Batuda per diferents zones. 12.30 h Xerrada. Es repartirà programa a part.

A les 16.00 h, al camp de futbol municipal del Palau d’Anglesola, partit entre CF Palau d'Anglesola - Lleida Esportiu B. Jornada 13 de Segona Catalana grup 5 (1).

A les 18.00h. projecció de “La vida sense la Sara Amat”, pel·lícula del Cicle Gaudí, circuit estable de cinema en català. Lloc: Edifici Sociocultural.

(1) Les dates i hores dels partits del CF el Palau poden variar. Confirmeu horaris a la web del CF Palau d'Anglesola: cfpalauanglesola.tk.


NOTES

Davant els efectes devastadors de l’aiguat del 22 d’octubre ens hem reunit amb l’Honorable Conseller Damià Calvet, amb els tècnics del consell comarcal i del Canal d’Urgell i la brigada municipal, per avaluar danys i mirar com preveure futures indundacions. També hem parlat amb veïns i veïnes i sabem que hi ha zones sensibles que necessiten mesures urgents, malgrat són complexes. Agraïm tants gestos de servei d'aquella nit excepcional. 

El DARP recull declaracions de danys de la pagesia i ramaderia que NO siguin susceptibles d'estar assegurats. Si voleu, podeu passar per les oficines municipals de l'Ajuntament per omplir el document corresponent.

La festa del medi ambient pren un nou format. Recollirem la brossa que s’acumula en alguns punts del poble. Qui diu que no hi ha res a fer per millorar el poble? Diumenge, 1 de desembre, fem batuda col·lectiva!

La comissió de festes comunica que la festa del caragol no se celebrarà aquest mes.

Veure en pdf