Agenda d'activitats

17-01-20 a 28-01-20

Actes i activitats del mes de gener de 2020

Molt bon any palauanglesolines i palauanglesolins. Des de l’Ajuntament agraïm a tantes persones i entitats que han fet possible un calendari nadalenc divers, cultural i ple de caliu de poble. Agraïments també a tothom que ha participat i gaudit de les diferents activitats.

Les comissions de Cultura, Civisme, Joventut, Festes i Medi Ambient han enfilat l’activitat del 2020. Són grups oberts que treballen per millorar el Palau d’Anglesola. Si vols participar-hi escriu a secretaria@elpalaudanglesola.com o 654905879 (Francesc).

DIVENDRES 17

20h., a la biblioteca, 1r Maridatge de música i Tast de Vi amb el duo acústic Walkin’Roots amb estils musicals com el Jazz, Blues, Soul... i el celler familiar Analec que explicaran les propietats i qualitats dels seus productes tot fent-ne una degustació. Inscripcions a la Biblioteca. Preu: 5 €. Places limitades. Organitzat per la Comissió de Cultura i la Biblioteca Josep Pont i Gol.


DISSABTE 18

16:30h, a la sala d’actes del local sociocultural, Sessió de Cinefòrum. Organitzat per l'Associació de Dones.

DIUMENGE 19

10h, a la pista de bitlles, tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Anglesola i Tàrrega.

10h, al camp de futbol municipal, partit entre Veterans CF Palau d’Anglesola – Almenar CF.

16h, al camp de futbol municipal, partit entre CF Palau d’Anglesola – UE Guissona. Jornada 17 de Segona Catalana grup 5.

DILLUNS 20

17:45h, a la biblioteca, l’hora del conte. Narració del conte “La màgia dels colors” a càrrec de la seva autora, la Conxita Botines, i seguidament taller de pintura. Cal portar bata i/o roba per embrutar. Inscripcions a la biblioteca (biblioteca@palaudanglesola.cat) fins al 16 de gener.  Places limitades. Organitzat per la Comissió de Cultura i la Biblioteca Josep Pont i Gol.


DIUMENGE 26

10h, a la pista de bitlles, tirada de bitlles entre els clubs El Palau d’Anglesola i La Fuliola - Boldú.

10h, al camp de futbol municipal, partit entre Veterans CF Palau d’Anglesola – Vallfogona de Balaguer.

10h, 5ª Cursa Agro-Llobera Sant Blai. Sortida i arribada al pavelló poliesportiu. La més plana que has fet mai! Durant tot el matí es veurà afectada la circulació en tot el poble. Eviteu agafar el cotxe si no és imprescindible.

 

El diumenge 26 el nostre poble viurà una cita atlètica de primera. És una referència en el calendari de curses i enguany la xifra de corredors assoleix un rècord. També d’empreses i entitats col·laboradores. Mil gràcies! 

A les 10h, surt al carrer per animar els prop de 700 runners. I si vols fer de voluntari contacta amb l’organització:  cursadesantblai@cursadesantblai.cat o al 620 86 34 70 (Marc).


16h, al camp de futbol municipal, partit entre CF Palau d’Anglesola – CE Cervera. Jornada 18 de Segona Catalana grup 5 (la data i hora pot canviar).

DILLUNS 27

18h, a la llar de jubilats, Assemblea general ordinària de socis i sòcies de la Llar de Jubilats l’Esbarjo.

DIMARTS 28

20h, a la sala d'actes del local sociocultural, “El Palau, present i futur”. Conferència de l’alcalde del Palau d’Anglesola.

En Francesc Balcells i Teixidó, alcalde del Palau d’Anglesola convida a la ciutadania  a la conferència “El Palau, present i futur”, que es realitzarà el proper 28 de gener a les 20h a la segona planta del local sociocultural.

La xerrada posarà el focus en els projectes iniciats i es compartirà amb la ciutadania la visió del Palau del futur. Acte participatiu i obert al públic. Es retransmetrà en directe pel canal de Youtube del consistori.

DIMECRES 22

18:30h, al 1r pis del local sociocultural, consells, idees i receptes per aprofitar els aliments i no llençar res a càrrec de “La cuina de l’Araceli” + petita degustació final. Ho organitza el Consell Comarcal del Pla d’Urgell amb la col·laboració de  l’Associació Dones, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l'Agència de Residus de Catalunya i l'Ajuntament del Palau d'Anglesola. Obert a tothom.


Festa Major de Sant Blai del 31 de gener al 2 de febrer. Es repartirà programa a part.

Ordenança de civisme. Aquest mes de gener seguim recollint idees i propostes que ens permetin elaborar l’ordenança de civisme del Palau d’Anglesola. Només cal omplir el formulari, si es vol de forma anònima, disponible a diferents establiments. També podeu fer-ho des de la web de l’Ajuntament.

Veure en pdf