Agenda d'activitats

24-07-19 a 31-08-19

Actes i activitats del mes d'agost de 2019

DIJOUS, 25 DE JULIOL, sant Jaume al Palau

Atenció!: canvi de data i activitat de la programació de portes obertes al refugi de pelegrins, en comptes del dia 26 serà el dia 25 de juliol.

A les 21h, des de la Plaça Major, “PASSEIG A LA FRESCA” per descobrir elements del camí de Sant Jaume amb l'Associació dels Amics del Camí (l’església parroquial, acollida al pelegrí, l’hospitaler Ramon, la creu del terme, l’ermita de Sant Roc i refugi actual).

En acabar, ressopó popular al refugi de pelegrins, a càrrec dels Amics del Camí.

Ho organitza: Amics del Camí del Palau d’Anglesola

DIMARTS, 30 DE JULIOL, neix una nova entitat

A les 21h, a la sala d'actes del local sociocultural, “CREACIÓ de l’Associació la Banqueta del Palau d’Anglesola”.

Oberta a totes les persones que estimen el patrimoni natural i cultural del nostre entorn.

Ho organitza: Plataforma Canal Viu

DIMECRES, 31 DE JULIOL, l’Associació de Dones es reuneix

A les 20h, a la sala d'actes del local sociocultural, REUNIÓ de l'Associació de Dones per parlar sobre el present i futur de l'Associació.

Convocatòria oberta a totes les palauanglesolines interessades, siguin sòcies actuals o no.

Ho organitza: Associació de Dones del Palau

DISSABTE, 3 D’AGOST, sopar de tapes a la fresca

A partir de les 21.30h, al costat de l'Ermita de Sant Roc, SOPAR i MÚSICA EN VIU amb el duet musical “Tea for Two”.

TAPES: “d'A Gust Càtering”, “Cal Colau”, “Cal Gou”, “Bar Piscines”, “Bar Pyramid”, “Bar Remy”, “S'Abril Espai Alternatiu” + BEGUDA: de la “Cooperativa Sant Roc”

Compra el teu tiquet per 12 euros als establiments col·laboradors.

Durant la vesprada hi haurà servei de bar.

En cas de mal temps es realitzarà al pavelló poliesportiu.

Ho organitza: la Comissió de Festes de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola

DIVENDRES, 16 D’AGOST, festa de Sant Roc

19.15h Obertura de l'ERMITA de Sant Roc

20.15h Missa cantada per la Coral de l'Associació de Dones del Palau. Goigs de Sant Roc.

En acabar, anirem cap a les PISCINES on hi trobareu entrepans (a les 21.15h) i Concert en acústic a càrrec de l'Iris Graño i l'Eva Pomés, artistes palauanglesolines, acompanyades d’Albert Gilabert ( a les 22.00 h).

També hi haurà una barra on es vendran gintònics!

Ho organitzen: Patronat de l’ermita de Sant Roc i la Comissió de Festes.

FESTA MAJOR D’ESTIU del 28 D’AGOST A l’1 DE SETEMBRE

Reserva’t els dies! I si vols donar un cop de mà en organitzar-la, entra a la comissió de festes: ajuntament@elpalaudanglesola.com


CONTENIDORS I VOLUMINOSOS

En alguns espais del municipi es deixen les escombraries fora dels contenidors soterrats, la qual cosa genera brutícia i males olors. A més a més, s'hi abandonen objectes voluminosos. Recordem que cada mes hi ha servei gratuït de recollida dels objectes voluminosos al domicili mateix. El mes d’agost passaran a recollir-los el dijous dia 22. Si tens objectes, truca a l’ajuntament fins el dia 20 d’agost (tel. 973601314). És responsabilitat de tots i totes mantenir el poble net.

QUAN PASSEGEM ELS GOSSOS ...

Es recorda als propietaris i propietàries dels gossos que: aquests animals en la via pública han d’anar sempre acompanyats i lligats amb una corretja, amb morrió els de raça perillosa i que cal recollir els excrements. També és obligatori que estiguin censats a l’Ajuntament i que es disposi de la corresponent assegurança.

NORMATIVA D’ÚS DE LES PISCINES

Les piscines municipals són un bon lloc de trobada durant l’estiu. En fem ús persones de totes les edats i per això és un espai que necessita una regulació escaient. Durant l’agost recollirem propostes dels banyistes per elaborar conjuntament una normativa que faciliti la bona convivència dels usuaris a dins i fora l’aigua. Més informació al bar de les piscines.

De moment un parell de recordatoris:

  • Els menors de 14 anys han d’entrar sempre acompanyats d’un adult. A partir dels 12 anys poden entrar sols si els pares han omplert el full d’autorització que trobareu al bar de les piscines i sempre sota la responsabilitat paterna.
  • Els infants més grans de 5 anys han d’usar els vestidors del seu gènere o, en tot cas, el vestidor reservat per persones amb discapacitat.

BIBLIOTECA JOSEP PONT I GOL

La biblioteca romandrà tancada durant la segona quinzena d’agost. El 2 de setembre s’obrirà en l’horari habitual. I recordem que els dimarts i dijous d’estiu la biblioteca es trasllada a les piscines. Gaudim de la lectura també en temps de vacances!

TAXES MUNICIPALS

Per tal de garantir el pagament dels rebuts municipals dins del termini establert, es recomana la seva domiciliació bancària.

A QUÈ JUGUEM?

L'Associació Cultural Tots Som de Casa està preparant la passejada cultural amb el tema "A què juguem?". Per això fa un recull de jocs d’abans, jocs a l'aire lliure a la plaça, als carrers... des d'abans de la guerra fins avui. Segur que recordes jocs d’infància, o fins i tot potser tens fotografies. Si és així, posa't en contacte amb alguna de les persones que formen part de l'entitat o a escriu a avensdelpalau@gmail.com.

Segueix l’actualitat del poble: @AjuntamentPalau #AjuntamentPalau

Veure en PDF