Actualitat online

Programa d'Ajuts al Pràcticum Odisseu 2017-2018 per a joves

La Direcció General de Joventut facilita a les persones joves un programa anomenat “Ajuts al pràcticum Odisseu” per que puguin trobar feina en entorns rurals i també per a que puguin realitzar pràctiques universitàries remunerades per les respectives empreses.

Aquest programa permet que les empreses interessades i desprès d’un procés seleccionades tinguin accés a candidats amb una formació superior. Un perfil que sovint escasseja a les zones rurals per la pròpia situació geogràfica, lluny de centres de formació universitària.

Per aquests jovent també presenta una possible primera experiència en el món laboral, que complementaria la seva formació i els prepararia per allò que és important; la sortida a buscar feina.

Hi ha ofertes d’empreses del camp del Turisme, Documentació, Història, Geografia, Agrònoms, Forestals, Educació, Màrqueting, ADE, Enginyeries, Informàtica o Arquitectura, entre d’altres. Es poden consultar les  59 ofertes de pràctiques en empreses localitzades de 19 comarques rurals de Catalunya en  llistat adjunt o bé accedint al web

www.odisseujove.cat/ofertes-de-practiques/


INFORMACIÓ IMPORTANT:  Fins al 30 d’abril les empreses poden anar incorporant noves ofertes, per tant, us convidem a consultar regularment el web.


Per sol·licitar una oferta, descarregueu el formulari que apareix sota de cada oferta a ‘Sol·licita-la aquí’, empleneu-lo i envieu-nos el a practicum@odisseujove.cat adjuntant el vostre CV.

Els i les joves interessats poden presentar la seva sol·licitud  fins el 15 de maig al web www.odisseujove.cat