Actualitat online

Pregó entrevista-vermut de la Festa Major d'estiu 2019

El pregó de la Festa Major d'estiu 2019 del Palau d'Anglesola va ser diferent als de les edicions anteriors. Diferent perquè va comptar amb dos pregons veïns nostres: el Joan Talarn, alcalde de Bellvís i President de la Diputació de Lleida. I el Rafel Panadés, alcalde del Poal i President del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. També diferent perquè va ser en format entrevista gràcies als amics i amigues de l'Avenç i de l'Associació Cultural Tots Som de Casa. Una de les novetats més destacades tenen relació directa amb les pubilles palauanglesolines i els hereus palauanglesolins: a partir d'ara aniran guarnits amb les noves bandes i faixes, hereditàries cap a les seves successores i successors.

Al final de l'entrevista els expositors,expositores, pubilles i hereus van donar per inaugurada la Festa Major d'estiu 2019.

Al mateix lloc, la plaça Abadia, anteriorment es va poder celebrar la Missa Major i, posteriorment, es va poder degustar un bon vermut i, al local sociocultural, s'hi van inaugurar les diferents exposicions (Playmopalau, les Banquetes arbrades dels canals d'Urgell i de l'Associació de Dones).

Gràcies a totes les persones assistents!