Actualitat online

Manifestació: dos anys de l'1 d'octubre al Palau d'Anglesola

Cartell
Cartell

Manifestació organitzada pel grup del Correllengua del Palau d'Anglesola per homenatjar el segon aniversari de l'1 d’octubre de 2017.

Inici de l'acte a la plaça Generalitat, davant el col·legi on les palauanglesolines i palauanglesolins vam poder votar. Per començar, lectura de la carta de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Tot seguit, imitació de la defensa de la porta de l'entrada al lloc de votació. Finalment marxem d’allí i avancem en pas ferm, en format de manifestació, direcció a la plaça que recorda aquell dia. Al davant una pancarta amb les lletres “LLIBERTAT” ben grans.

Arribada a la plaça i lectura del manifest de l’ANC. A l'acaba la lectura restitució de la placa, una placa amb el text “PLAÇA DE L'1 D'OCTUBRE. Referèndum sobre la independència de Catalunya, acte d'afirmació, de dignitat. En homenatge als defensors de la democràcia. Ho tornarem a fer!” ens acomiadament amb el cant dels Segadors.

Ens podran empresonar o silenciar, ens podran requisar la placa de la plaça que commemora aquell dia, però mai ens podran requisar ni esborrar votar aquell diumenge, 1 d'octubre de 2017. L'ocasió on més veïns del poble ens vam mobilitzar i on vam fer més pinya.

Gràcies per ser-hi! Visca Catalunya! Ho tornarem a fer!


[Clica per veure l'àlbum de fotos]