Actualitat online

Cercant la Clau del Palau

El vespre del 13 d'agost divuit grups van repartir-se pel Palau d'Anglesola a la recerca de la Clau del Palau, un joc de pistes organitzat pels nois i noies del Camp de Treball que aquests dies han estat descobrint la vila. El joc sorgeix després d'una sèrie d'entrevistes a fons, realitzades durant deu dies a una dotzena de veïns del poble. 

El resultat ha estat un passeig pels principals monuments i punts singulars del poble. En aquests espais, i a partir d'un codi QR, trobaves la informació del monument, també alguna anècdota curiosa i un codi. Al final del joc, desxifrant els codis, podies obrir el candau que tenia la resposta del joc: "la clau del Palau ets tu".

El camp de treball el poble de dinamisme durant omplert quinze dies. A més a més del joc, els joves d'arreu de Catalunya han col·locat rajoles del camí ignasià al tram urbà d'aquest itinerari, han desbrossat i netejat part de la banqueta del canal d'Urgell i han realitzat jocs i dinàmiques de cohesió i de sensibilització en diverses temes. L'ha organitzat Joventut de la Generalitat de Catalunya, gestionat per la cooperativa de lleure Qualia i en col·laboració amb Ajuntament del Palau d'Anglesola.

Gràcies a totes les persones que ho van fer possible!


Clica aquí si vols veure l'àlbum de fotos