Actualitat online

Homenatge al Ramon Espinet

La 35a Matinal cicloturísta es va dedicar al nostre veí Ramon Espinet, bomber mort en acte de servei als incendis d'Horta de Sant Joan de fa 10 anys. Per aquest motiu, les palauanglesolines, els palauanglesolins i familiars i amics seus vam anar al parc de bombers de Mollerussa. Allí vam esmorzar i el cap del parc ens va explicar quines funcions fan; també hi vam poder veure el monument als companys morts.

Juntament amb alguns dels seus companys bombers es va tornar cap al nostre municipi i a l'antiga avinguda Monsenyor Josep Pont i Gol es va inaugurar, en una alzina recentment plantada també en honor seu, el nou nom de l'avinguda: "Ramon Espinet".

A tots els assistents se'ls hi va regalar una xapa amb un dibuix fet per ell que representa el moviment de la sang dins del cor, i amb la frase "amb el cor a la mà".

Quan ja s'havia acabat la inauguració de l'avinguda Ramon Espinet, vam poder gaudir d'un vermut i d'una ballada de sardanes amb la cobla-orquestra Costa Brava.

Sens dubte, els actes més emotius de la Festa Major d'estiu del Palau d'Anglesola del 2019.

Agraïments infinits a totes les persones que van fer possible aquests actes tan emotius i especials. Amb el cor a la mà.