Actualitat online

El Palau d’Anglesola promou la fruita i l’esport entre els alumnes de l’escola

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola, amb la col·laboració del claustre de l’escola Arnau Berenguer han organitzat aquest matí una plantada d’arbres fruiters a l’entorn del Parc de Salut, amb la intenció de promoure la ingesta de fruita i la pràctica de l’esport entre els nens i nenes del Palau. Es tracta d’una iniciativa més del consistori per fomentar els hàbits saludables entre els veïns i veïnes del municipi.

Carles Esquerda, regidor de medi ambient explica que en total es plantaran 50 perers, 30 pomeres i 20 presseguers de varietats diferents, en total 100 arbres fruiters, un per a cada 2 alumnes. “Els arbres es regaran per goter i un cop la fruita maduri estarà disponible per a tothom que la vulgui venir a collir, d’aquesta manera fomentem que la gent mengi fruita. Els arbres ens els ha donat l’empresa Certiplant del Palau per donar suport a questa iniciativa”, descriu Esquerda. 

Montserrat Meseguer, ha recordat que durant tota la legislatura, l’ajuntament ha dedicat molts esforços en la millora de la salut i la qualitat de vida de la ciutadania del Palau.“Amb la creació del Parc de Salut, el qual està tenint molt d’èxit, i les dues pistes circulars que l’envolten, hem aconseguit que els nostres veïns i veïnes tinguin un lloc a la seva disposició i completament gratuït per practicar exercicis diaris i venir a córrer. A més, amb la incorporació de les rampes d’Skate, cada dia són més els joves que venen aquí a patinar”. Apunta Meseguer

A l’activitat d’aquest matí hi han participat els alumnes de tots els cursos, des de parvulari fins als més grans.