Actualitat online

El consistori aprova una modificació pressupostària per invertir en espais públics

L’Ajuntament va aprovar en la sessió del Ple ordinari del passat 21 de març una modificació pressupostària que li permetrà realitzar noves inversions i millores que no estaven previstes inicialment en el pressupost de la corporació.


Per tal de poder realitzar aquesta nova despesa l’equip de govern utilitzarà part del fons de contingència que en el pressupost ordinari es va dotar amb 57.000 €. Ara se’n destinarà una part, en concret 34.600 €, a finançar diverses inversions per millorar els espais públics. 


Una de les inversions consistirà en l’equipament del Parc de Salut, que es troba en fase d’acabament pel que fa als moviments de terra i a l’enllumenat. Ara se suplementarà la partida inicial amb 20.800 €, quantitat que servirà per adquirir material consistent en aparells de gimnàstica i rampes de “skate”.


Una altra inversió que es durà a terme, i que no estava prevista al pressupost municipal d’aquest exercici, és l’adequació d’una zona per destinar-la al servei de “pipican”. Aquest servei se situarà al costat del pàrquing de camions i consistirà en uns 900 m2 de zona tancada per tal que els gossos hi puguin córrer sense sortir-ne, alhora que fan les seves necessitats. S’hi instal·laran papereres per dipositari els excrements i també punts d’aigua perquè els gossos hi puguin beure. El pressupost destinat a aquesta instal·lació és de 11.800 €.


Finalment, s’ha suplementat amb 2.000 € la partida destinada a mobiliari urbà, amb la finalitat d’adquirir material divers de senyalització i papereres.


Aquesta modificació pressupostària no suposa modificació del pressupost total del municipi ni del sostre de despesa, ja que només consisteix en una minoració del fons de contingència per finançar altres partides del pressupost d’enguany. La modificació pressupostària es va aprovar amb els vots dels regidors del grup de CiU, al capdavant del govern local.