Actualitat online

COMUNICAT

Benvolgudes veïnes, benvolguts veïns,

 

Les dues nits passades uns brètols han entrat al cementiri municipal i han malmès una vintena de creus dels parterres centrals.

 

Condemnem enèrgicament els fets. Hem presentat denúncies als Mossos d’Esquadra que ja han obert la investigació pertinent. Des de l’Ajuntament i des del cos policial demanem la màxima col·laboració ciutadana per evitar el vandalisme i mantenir el bon civisme al municipi.

 

Per això, no dubtem en contactar amb els Mossos (973 70 16 85) o amb el consistori (973 60 13 14) cada cop que siguem testimonis de conductes incíviques. Trucar als Mossos es pot fer des de l’anonimat i ajuda a reduir aquestes actituds que no ajuden a ningú.

 

D’altra banda, ens comprometem a reparar el patrimoni malmès. Hem contactat amb la majoria de les famílies afectades. Tanmateix l’estat d’algunes creus han dificultat la identificació d’alguns familiars. Si és el cas, contacteu amb Casa de la Vila.

 

Alhora us comuniquem que hem instal·lat sistemes de seguretat al recinte i que a partir d’ara estarà tancat totes les nits des de les 21.00 h a les 8.00 h.

 

Malauradament el vandalisme al municipi del Palau d'Anglesola és continu i s’incrementa en el període estival. Els desperfectes suposen uns 30.000 € de despesa que assumim entre tots. Aquest cop, però, la bretolada ha anat més enllà dels límits acceptables. És per això que ens convidem, tots plegats, a ser corresponsables de l’harmonia que no volem perdre i a col·laborar en les denúncies corresponents per conservar la placidesa que volem a la nostra societat.

 

Salutacions i molt bon estiu,

Francesc Balcells i Teixidó, alcalde del Palau d’Anglesola


Mossos d’Esquadra: 973 70 16 85

Ajuntament del Palau d’Anglesola: 973 60 13 14

Emergències: 112