Actualitat online

COMUNICAT 06/01/21

Mesures extraordinàries entre el 7 i 17 de gener. 

Benvolgudes i benvolguts, 

Arran del nou confinament municipal decretat entre el 7 i 17 de gener per frenar l'augment epidemiològic produït durant  les festes nadalenques, i constatant que a la nostra vila estem en el pitjor moment pandèmic dels darrers deu mesos (15 possitius actius, 3 persones ingressades i una bona colla de domicilis en quarantena), l’Ajuntament informa que:

  • s’anul·la el casalet de Nadal ofert per l'AMPA i Quàlia, els diies 7 i 8 de gener.
  • es posposa l’acte de benvinguda als nadons nascuts el 2020; quan millori la situació local s'informarà de la nova data.
  • es tanquen els següents  equipaments municipals: pavelló  poliesportiu, llar de jubilats, local sociocultural i parcs infantil.
  • la biblioteca només obrirà  per servei de préstec, no es pot fer ús dels ordinadors ni de les taules.
  • el servei a les oficines  de l'Ajuntament es realitzarà telefònicament -973601314- o per correu electrònic --ajuntament@elpalaudanglesola.com-. En cas de necessitat s'atendrà presencialment,  però cal trucar prèviament. 
  • la Dra. Raquel i la infermera Concepció, que fa unes setmanes que treballen amb un neguit intens, realitzant  més proves que mai tot allargant generosament el seu horari, ens recomanen utilitzar mascaretes FFP2 o quirúrgiques, que són les més segures. Per això són obligatòries per  entrar al dispensari mèdic. En canvi, no serveixen les mascaretes higièniques, les de roba.
  • el servei de voluntariat  segueix actiu; si alguna família  en quarantena necessita queviures o medicaments, truqueu al 973601314.

Fem un prec a la responsabilitat de tothom per resguardar-nos i evitar propagar el virus. Els Reis ens han dut esperança, salut i les primeres vacunes per  la residència de Ca la Cileta. Siguem agraïts i mereixedors d'aquests regals tan valuosos.

Atentament,

Francesc Balcells i Teixidó

Alcalde del Palau d'Anglesola


COMUNICAT