Actualitat online

5ª Cursa Agro-Llobera Sant Blai del Palau d'Anglesola de rècords

La 5ª Cursa Agro-Llobera Sant Blai es va celebrar el diumenge, 26 de gener de 2020, al Palau d'Anglesola.

Gràcies a les persones participants de la cinquena edició de la Cursa Agro-Llobera Sant Blai del Palau d'Anglesola. Enhorabona a tothom!

S'agraeix l'esforç, com no, de totes les persones, de les associacions i de les empreses que, una vegada més, han ajudat a que la cursa de la nostra vila es pugui celebrar. I, com sempre, que tothom marxi amb un molt bon sabor de boca.

També s'agraeix la iniciativa, la idea i el treball de l'antic equip de govern, en especial al Bati Pou, director de la cursa de les edicions anteriors. Si no fos per ells i elles no s'hauria arribat a la cinquena edició.

Pel que fa a la vessant solidària, en l'edició d'enguany destaca la novetat d' "Egoísmo Positivo" que promouen la inclusió de persones amb mobilitat reduïda en curses populars. També animen -i molt- la cursa. Igual que els les edicions anteriors,es va continuar col·laborant amb l'ONG local MAMI (Moviment d'Ajuda al Món de l'Infant) que van poder recaptar diners per la seva causa.

La cursa popular va comptar, un cop més, amb els mateixos circuits que les darreres edicions (excepte la primera): el llarg, de 10 quilòmetres, i el curt, de 5.

Va ser una cursa de rècords perquè es va assolir el rècord d'inscripcions, amb 702. També el rècord de temps en 10 km: el Ricard Pastó, dels Xafatolls, va batir la seva marca anterior del nostre circuit amb un temps de 31:01. En femení també es va batir el rècord: ho va fer la Eva Ledesma, del Club Tri-4.40, amb un temps de 36:55.

Per sort, en aquesta edició la climatologia va acompanyar. Estava ennuvolat i la temperatura era hivernal però agradable.

Degut a la organització impecable i als bons serveis oferts, s'ha convertit en una cursa popular amb renom entre les persones atletes de les terres lleidatanes -inclús a Andorra i a la Franja de Ponent-. Destaca per ser molt plana i perquè es realitza una setmana abans de la Festa Major de Sant Blai, el motiu del seu nom.


Gràcies Palau! Fins l'any vinent! La més plana que has fet mai!

 Fotos de Joel Felip Fotografia